Zari
ohodnotit

Tlustá jako já [TV film]

To Be Fat Like Me

Další název:
Dans la peau d'une ronde / Ser gorda como yo
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
86 minut

Komentáře k filmu Tlustá jako já

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.3.2017
Scénáristka se tímto   příběhem zaměřila na   problematiku žen a hlavně   dívek, kteří jsou, no   prostě, tlusté. Jak se na   ně dívají druzí? Co si o   nich myslí? A jak se k nim   vlastně chovají? Svým   popisem daného problému se   vskutku trefila do černého.   Spousta hubených školáků   si do takové obézní   spolužačky rýpne. Hovoří   něco o tlustoprdce atd. a   nejen že se jí straní, ale   také ji zesměšňují kudy   chodí. Hubení lidé si to   ani neumí připustit, ale   dívky (při těle) by mohli   vyprávět. Hrdinkou   příběhu je sedmnáctiletá   Alyson, která se rozhodne s   kamerou podívat do světa   tlustých a to tím, že se na   tlustou holku nechá   namaskovat. A z reakcí lidí   se nestačí divit. Záminkou   pro natočení dokumentu je   samozřejmě něco jiného,   ale to jakoby nebylo záhy   podstatné. Je těžké   určitým událostem uvěřit,   ale takové věci se   skutečně stávají.   Příběh je napsán tak, aby   se vyhnul depresívním   věcem, avšak citové   náležitosti vedoucí k   pochopení daného problému   jsou přeci jen obsaženy.   Jinak je snímek převážně   veselý a plný života, byť   se jedná o film televizní.   Jistá moralita je cílová,   ale že není prospěšná   musí být každému jasné.   Který z hubeňourů by tomuto   uvěřil, že?
Honey0105
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.2.2011
Poslední dobou mě zaujala   Kaley Cuoco a tak jsem se   snažila najít nějaký   snímek, který jsem s ní   ještě neviděla. Padlo mi do   oka tohle. Moc jsem nevěděla   co čekat a trochu jsem se   bála, aby to nebyla   "blonďatá puberťácká   rádoby komedie". Trochu   to možná tak působilo, ale   ne natolik.
Film jsem   viděla pouze v angličtině,   tak se klidně přiznám, že   mi toho poměrně hodně   uniklo (ale ne zase tolik,   abych nemohla film   hodnotit).
Začátek   byl na rozjezd docela   zajímavý, ale pak trochu   nudný. Když pak Alyson   začala hrát svojí dvojí   hru, tak mě to zase ale   začalo bavit. Někdy víc,   někdy míň. Asi to není   úplě špička mezi filmy, to   uznávám, ale zklamaná jsem   tolik také nebyla. Dalo se na   to koukat a řekla bych, že   se jednalo o docela dobrou   oddechovku.
Kaley byla   skvělá, nemohu si pomoc. Je   to velice talentovaná   herečka a já netuším, co   mě k ní tolik táhne, ale   něco ano. Dál jsem docela   ráda viděla Caroline Rhea,   kterou znám hlavně ze   seriálu ´Sabrina mladá   čarodějnice´, který jsem   dříve sledovala.
Nenasmála jsem se sice   tolik, jak bych si   představovala, ale nepřišlo   mi, že by to byl tak špatný   kousek a vlastně musím   říct, že hlavní řešené   téma bylo poměrně   zajímavé. I teď znám   hodně lidí, kteří mají   kvůli své váze trable a   jsou svým okolím často   šikanováni. Každý není   dokonalý a myslím si, že   bychom se ostatním vysmívat   neměli. Každý teď myslí   jen na krásu a tak. Já to   sice chápu, ale sama ráda   sním dvě tabulky čokolády   na posezení a nestydím se za   to! A možná, že by tenhle   film někomu otevřel oči,   ale tak jednoduché to   určitě nebude. Nebudu tu   dál rozebírat, jak mě   dráždí okolí, když   shazuje ostatní lidi, to by   mi nestačil limit znaků.   Abych to tedy dotáhla ke   konci, tak dávám šestku a   přijde mi to jako   spravedlivé hodnocení pro   tento film.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Reportéři ČT (2004) [TV cyklus...

21:10 - 21:55

31 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Pluk mizerů

21:00 - 22:05

41 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

21:40 - 22:50

1 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

Prima - Kriminálka Kraj (2022) [TV ser...

21:40 - 22:40

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
William Forsythe

Forsythe William

Karel Janák

Janák Karel

Fritz Métain

Métain Fritz

Naposled navštívené:
William Forsythe

Forsythe William

Karel Janák

Janák Karel

Fritz Métain

Métain Fritz