Zari
ohodnotit

Tlustá jako já [TV film]

To Be Fat Like Me

Další název:
Dans la peau d'une ronde / Ser gorda como yo
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
86 minut

Obsah filmu Tlustá jako já

 
Aby atraktivní a všemi oblíbená Alyson získala peníze na své další studium, rozhodne se natočit dokument o tom, že váha nemá s oblibou nic společného. Jenže, když se převlékne za obézní dívku a pomocí skryté kamery začne točit svůj život tlusťošky, nestačí se divit.
Atraktivní studentka pozná na vlastní kůži, jak se žije tlouštíkům.Sedmnáctiletá Alyson má spoustu přátel, pohledného ctitele Michaela a na střední škole patří k nejkrásnějším a nejoblíbenějším dívkám. Je posedlá péčí o figuru, a kdyby snad měla nutkání polevit, má před očima varovný příklad v podobě korpulentní matky a obézního mladšího bratra Adama. Sport je pro Alison nejen...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Douglas BarrDouglas Barr  
hraje:
Kaley CuocoKaley Cuoco.....Alyson [21]   
Caroline RheaCaroline Rhea.....Madelyn [43]   
Melissa HalstromMelissa Halstrom.....Ramona   
Carlo MarksCarlo Marks.....Michael [25]   
Rachael CairnsRachael Cairns.....Jamie   
Adrienne CarterAdrienne Carter.....Kendall   
Brandon OldsBrandon Olds.....Adam [14]   
Michael PhenicieMichael Phenicie.....Jim   
Scott LittleScott Little.....George [22]   
Ben CottonBen Cotton.....Warren [32]   
Matt BellefleurMatt Bellefleur.....Eddie   
David James LewisDavid James Lewis.....pan Johnson [31]   
Jeff CunninghamJeff Cunningham.....Randell   
Aaron BrooksAaron Brooks.....Joel   
Richard HarmonRichard Harmon.....Kyle [16]   
Alexander CalvertAlexander Calvert.....Robbie [17]   
scénář:
M. A. LovrettaM. A. Lovretta  
hudba:
Hal BeckettHal Beckett  
kamera:
Peter BenisonPeter Benison  
střih:
Nicole RatcliffeNicole Ratcliffe  
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Tlustá jako já >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.3.2017
Scénáristka se tímto příběhem zaměřila na   problematiku žen a hlavně dívek, kteří jsou,   no prostě, tlusté. Jak se na ně dívají   druzí? Co si o nich myslí? A jak se k nim   vlastně chovají? Svým popisem daného problému   se vskutku trefila do černého. Spousta hubených   školáků si do takové obézní spolužačky   rýpne. Hovoří něco o tlustoprdce atd. a nejen   že se jí straní, ale také ji zesměšňují   kudy chodí. Hubení lidé si to ani neumí   připustit, ale dívky (při těle) by mohli   vyprávět. Hrdinkou příběhu je sedmnáctiletá   Alyson, která se rozhodne s kamerou podívat do   světa tlustých a to tím, že se na tlustou   holku nechá namaskovat. A z reakcí lidí se   nestačí divit. Záminkou pro natočení   dokumentu je samozřejmě něco jiného, ale to   jakoby nebylo záhy podstatné. Je těžké   určitým událostem uvěřit, ale takové věci   se skutečně stávají. Příběh je napsán tak,   aby se vyhnul depresívním věcem, avšak citové   náležitosti vedoucí k pochopení daného   problému jsou přeci jen obsaženy. Jinak je   snímek převážně veselý a plný života, byť   se jedná o film televizní. Jistá moralita je   cílová, ale že není prospěšná musí být   každému jasné. Který z hubeňourů by tomuto   uvěřil, že?
Honey0105
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.2.2011
Poslední dobou mě zaujala Kaley Cuoco a tak jsem   se snažila najít nějaký snímek, který jsem s   ní ještě neviděla. Padlo mi do oka tohle. Moc   jsem nevěděla co čekat a trochu jsem se bála,   aby to nebyla "blonďatá puberťácká   rádoby komedie". Trochu to možná tak   působilo, ale ne natolik.
Film jsem viděla   pouze v angličtině, tak se klidně přiznám,   že mi toho poměrně hodně uniklo (ale ne zase   tolik, abych nemohla film hodnotit).
Začátek   byl na rozjezd docela zajímavý, ale pak trochu   nudný. Když pak Alyson začala hrát svojí   dvojí hru, tak mě to zase ale začalo bavit.   Někdy víc, někdy míň. Asi to není úplě   špička mezi filmy, to uznávám, ale zklamaná   jsem tolik také nebyla. Dalo se na to koukat a   řekla bych, že se jednalo o docela dobrou   oddechovku.
Kaley byla skvělá, nemohu si pomoc.   Je to velice talentovaná herečka a já   netuším, co mě k ní tolik táhne, ale něco   ano. Dál jsem docela ráda viděla Caroline Rhea,   kterou znám hlavně ze seriálu ´Sabrina mladá   čarodějnice´, který jsem dříve sledovala.  
Nenasmála jsem se sice tolik, jak bych si   představovala, ale nepřišlo mi, že by to byl   tak špatný kousek a vlastně musím říct, že   hlavní řešené téma bylo poměrně zajímavé.   I teď znám hodně lidí, kteří mají kvůli   své váze trable a jsou svým okolím často   šikanováni. Každý není dokonalý a myslím   si, že bychom se ostatním vysmívat neměli.   Každý teď myslí jen na krásu a tak. Já to   sice chápu, ale sama ráda sním dvě tabulky   čokolády na posezení a nestydím se za to! A   možná, že by tenhle film někomu otevřel oči,   ale tak jednoduché to určitě nebude. Nebudu tu   dál rozebírat, jak mě dráždí okolí, když   shazuje ostatní lidi, to by mi nestačil limit   znaků. Abych to tedy dotáhla ke konci, tak   dávám šestku a přijde mi to jako spravedlivé   hodnocení pro tento film.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Tlustá jako já (2007) [TV film]Tlustá jako já (2007) [TV film]Tlustá jako já (2007) [TV film]Tlustá jako já (2007) [TV film]
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Nathan Day

Day Nathan

Naposled navštívené:
Nathan Day

Day Nathan