Vážení uživatelé, Seznam DVD je dočasně nedostupný. Na odstranění chyb se pracuje. Děkujeme za pochopení.
 
NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Tichý Don

Tikhiy Don

Další název:
Тихий Дон; Tikhij Don; And Quiet Flows the Don; Tichý Don I.-III.
Žánr:
Země:
Rok:
1957
Délka:
334 minut, 3 díly
Premiéra v ČR:
1958
„Sovětský film podle světoznámého románu M. Šolochova.“

Celkové hodnocení filmu Tichý Don

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80.6% (16 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.7.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.3.2010
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.9.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.10.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.5.2015
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.12.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.6.2016
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.9.2018
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.1.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.2.2012
ELEONORA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.1.2009
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.1.2011
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.6.2019
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.9.2010
danavra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.8.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31580minih31580Superstar (1999) 
Superstar n
minih69548minih69548Zítra snad bude líp (2010) 
Every Day n
minih59013minih59013O vysoké věži (1978) [TV inscenace] 
O vysoké věži n
minih47582minih47582Dejte jim za mě pusu (1957) 
Kiss Them for Me n
minih29290minih29290Soudný den (2008) 
Doomsday n
minih74442minih74442Starožitníkův krám (1980) [TV inscenace] 
n
minih66663minih66663Gnomeo & Julie (2011) 
Gnomeo and Juliet n
minih85833minih85833To je vražda, napsala: Konečně na svobodě (2001) [TV film] 
Murder, She Wrote: The Last Free Man n
minih157181minih157181Půlnoční láska (2018) 
Midnight Sun n
minih41718minih41718Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec (2006) 
Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Tichý Don (2006)

 Tichý Don (2006)
Tichý Don n
Тихий Дон
Žánr: drama
Země: Rusko / Velká Británie / Itálie
Režie: Sergej Bondarčuk

(remake)

Hodnocení filmu

80.6 % (16)
3   - curil
9   - jarda53
6   - cicis
9   - Erkul
9   - clara.bow
8   - hvezdyn
10 - mia
9   - melakara
8   - Kycky
6   - Andrejevna
10 - dederon
9   - ELEONORA
6   - sakro
9   - pehe
8   - rosta12
10 - danavra
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 171190
Osobností: 668493
Fotografií: 675875
Plakátů: 323517
Obsahů a biografií: 157027

Poslední komentáře

Jetelín (2016) [TV seriál]

Jetelín
Nechce se mi do komentáře.   Věci se mají nazývat   pravými jmény ale to by   nebylo slušné čtení.   Půjčím si tedy slova   klasikova. "MARNOST NAD   MARNOST VŠECHNO JE MARNOST."

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 1 / 10

Chalupáři (1975) [TV seriál]

Za me osobne nejlepsi miniserie, ktera existuje...

Chalupáři
Je samozrejme tezke, neco   vysvetlovat neznalym, ale   tohle je serial, ktery   milovala babicka, maminka a   ted i my a dokonce i nase deti   více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

Pach krve 6: Krvavý hotel (2014)

Pach krve 6: Krvavý hotel
Pach krve tedy pošesté a   opět ničím   nepřekvapující. Naopak se   to více potácí v zoufalosti   ve vykrádání sebe sama. To,   co v prvním více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 2 / 10

Ženská na vrcholu (2019)

Ženská na vrcholu
Pustila jsem, viděla jsem,   nepochopila jsem. Co nám to   vlastně chtěli autoři   sdělit? Že někteří chlapi   jsou na ženský a někteří   více >

Autor: beneva | Hodnocení: 2 / 10

Svědectví (1994) [TV minisérie]

Svědectví
Boj dobra a zla dle   biblických rozměrů   počínající patřičnou   regulací lidstva virovou   nákazou. Miniseriál dle   literární tvorby více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení