Zari
ohodnotit

The Furies

Další název:
Killer Instinct
Žánr:
Země:
Rok:
2019
Délka:
82 minut

Komentáře k filmu The Furies

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.10.2019
Upřímně celkem slabota a   kvalitní scénář nebo   příběh zde nehledejte, ba   naopak. Nicméně 40% nakonec   dám, masky, gore a   zvláštní lokace to trochu   vyzvednou výš, čekal jsem   však lepší mix hororu a   thrilleru.
topipig
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.6.2020
Do poloviny filmu by to   ještě jakž takž šlo. Pak   to ale začalo kurevsky   drhnout a scénář šel   totálně do kopru. K   dialogům těch všech   škaredých děvčat se nemá   cenu ani zmiňovat, tak jako k   jejich neskutečné výdrži,   jedna dostane sekerou do zad,   ale v pohodě ještě nějakou   tu hodinu chodí a žije jako   by se nic nestalo, nebo druhá   má nožem probodenou dlaň,   nekrvácí a je úplně v   pohodě. To všechno sráží   už tak zoufale ubohý   scénář dolů a jak dojde na   finále je z toho nebetyčná   chujovina. Jediné, na co si   fanoušci krvavých efektů   zgustnou je gore, které je   realistické jak prase, bez   posrané CGI animace. To je   ale zatraceně málo! Je to   škoda, vyměnit ty hnusný   škeble za aspoň trochu   sympatičtější kočeny,   který přinejmenším trošku   umí něco zahrát (ne jenom   ječet a tupě zírat), napsat   jim přirozený dialogy,   scénář nějakým způsobem   udržet v reálnosti, klidně   okořenit černým humorem a   mohla by to být pohodová a   stylová vyvražďovačka,   alespoň na nějaké úrovni.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama