Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Hnüs

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.4.2019

Příběh o tom, jak se   Mötley Crüe stal jednou z   nejznámějších rockových   skupin v historii. Sex, drogy   a rock´n´roll v plné   palbě, bez nadsázky a   ironie. Drsný a   nekompromisní rockový život   rockových nadšenců   nemající ve svém rebelství   takřka žádné hranice. Pro   rockery je snímek   povinností, pro ostatní   také, pokud dlouho nad   něčím neskřípali zuby. Od   roku 1981 má heavy metalová   kapela Mötley Crüe jeden hit   vedle druhého, několik   velice úspěšných turné a   prý i legendárních párty.   Drogy, narušování   veřejného pořádku,   autonehody i smrt v kapele.   Chlapci se v žádném   případě nenudili a   rozhodně je o čem   vyprávět. Příběh tohoto   snímku je tak striktně   přímočarý. Děj začíná   dětstvím baskytaristy   Nikkiho Sixxe, které se   přehoupne do období, kdy se   dávala kapela dohromady a jak   se postupně z poloprázdných   barů dostává do naprosto   vyprodaných arén. Snímek je   hodně divoký a bláznivý.   Fanoušky Mötley Crüe nic z   dějství nepřekvapí.   Ostatní budou jistojistě na   snímek shlížet s otevřenou   pusou a říkat si: “No, to   snad ne!” Zkrátka a dobře,   film je určen pouze pro   skalní fanoušky kapely   Mötley Crüe, kteří snímku   dokáží odpustit i určité   neduhy v rámci vyprávění a   jisté odbočky do soukromí   členů kapel, které svým   ztvárněním vypadají divně   až podivně a zdají se být   takřka zbytečné, jako   třeba scéna správného   čištění zubů. Snímek   přišel krátce po uvedení   snímku ´Bohemian Rhapsody´   a tak vznikla otázka, jestli   ´The Dirt´ není na tento   snímek od Netflixu   odpovědí. Srovnávat se   však rozhodně nedají. ´The   Dirt´ je hodně kontroverzní   a místy až šokující. Ale   na druhou stranu se musí   uznat upřímný pohled na   tuto kapelu, která je   připomenuta i nemalým   množstvím hitů v podobě   honosného soundtracku.   Opravdu se najde někdo, kdo   alespoň jednu skladbu nikdy   neslyšel?
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.4.2019
MOTLEY CRUE!
Tak po shlédnutí tohoto   snímku, který vypadá   věrohodně má zas člověk   jistou představu jaký to je   bejt slavnej, mít prachy,   kočky, uznání, ale taky   dělat bordel, rozbíjet   pokoje hotelů, brát jedy   atd. Jako u většiny filmů,   je tu pěkně vidět,   začátek, později větší   úspěch, první deska, velký   koncert, první velké turné,   tuny sexu, drog, peněz, ale   taky postupný úpadek ve   smyslu morálním například.   Jistý pád na dno a také   odchody s kapely, úmrtí   dítěte a jiné ukazuje, že   nic skvělého netrvá   věčně. Nejsilnější   scény jsou s Ozzym Osbournem   (pokud se to dělo takhle?) a   nemoc a úmrtí Vincovy   dcerky, každá samozřejmě   jinak. Škoda, že ve filmu   nebyl víc ukázán úpadek   hard rocku a nástup grunge a   to jak se dařilo kapele v   pozdějších letech. Fandové   Motley Crue si klidně 10, 20%   přihodí, solidní film.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910

Tagy

TV Program

ČT1 - Dcera

09:45 - 10:00

4 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - 24 hodin v životě zvířat

09:45 - 10:40

4 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

09:30 - 10:55

19 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

09:10 - 10:30

39 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178293

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10