Zari
ohodnotit

Teror na síti [TV film]

Cyberbully

Další název:
Cyber Bully; Šikana po síti
Rok:
2015
Délka:
62 minut

Komentáře k filmu Teror na síti

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.4.2016
Zajímavý film, internet a   sociální sítě mohou   přivést kohokoliv do   problémů. Tady se mladá   Casey dostane do spárů   hackera a kyberstalkera,   který ji donutí vydíráním   téměř k smrti. Teprve nyní   si uvědomí, že i její   tweety mohly někomu   ublížit. Film má šanci   zaujmout mladé diváky,   kteří často se baví   dopisováním na webu. Pro mě   je podobné téma pasé.
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.12.2019
Každá legrace na úkor   druhého něco stojí.   Obzvlášť, když se to   provádí na internetu. I tady   platí známé rčení: Kdo   jinému jámu kopá, sám do   ní padá.Téma tohoto   moralizačního snímku:   Kyberšikana. Snímek by se   dal svým způsobem označit   jako one girl show. Maisie   Williams v roli pubertální   Casey, která se na internetu   stane obětí někoho   neznámého, na sebe vzala   nelehký úkol, ale zvládla   to. Příběh svým   přirozeným vývojem   postupně ukazuje, že to zas   tak jednoduché není, jak by   se zpočátku na první pohled   mohlo zdát. O Maisie se   dozvíme věci, které   šokují i jí samotnou.   Komorní příběh   odehrávající se v pokoji   mladé teenagerky před   notebookem vytvářející   dramatizaci převážně v   konverzaci a v atmosféře   emocí a traumatu. Tomu   dopomáhá doprovodná   poetická hudba přesně   trefují se do dané situace   vysoce zdůrazňující   význam každé scény.   Stalker vs. oběť. Příběh   zvýrazňuje naprosto reálné   situace, které se bohužel v   internetovém světě dějí   dnes a denně. Sami to vidíme   na nejznámější sociální   síti Facebooku a ruku na   srdce, nikdo se nad tím ani   nepozastavíme. Tohle je film,   který by měla povinně   vidět převážně mládež.   Hlavní myšlenka? Nikdy nikdo   nevíme, čím si v životě   prošel či zrovna prochází   ten, z koho si na internetu   nejen děláme legraci, ale   doslova a do písmene   společensky ponižujeme.   Může to mít naprosto   katastrofální dopad. Snímek   je v jednoduché formě   cílený na jednu z mnoha   závažných problematik   dnešního světa.
A   svojí výpovědní varovnou   hodnotu má na 100%.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama