Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Ten, který přežil

 
V postapokalyptickém světě, kde platí "zabij, nebo budeš zabit," panuje všudypřítomný hladomor a cizí lidé vždy představují nebezpečí. Přeživší farmář se ukrývá hluboko v lese, kde s pomocí brokovnice a improvizovaných nástrah bedlivě střeží svou úrodu před vetřelci. Dlouhá léta v izolaci si ale začínají vybírat svou daň a on pomalu ztrácí kontakt s realitou. Všechno se změní, když jeho farmu objeví vyhladovělá matka a její dospívající dcera. V zoufalé snaze sehnat potravu a přístřeší mu starší žena nabídne, aby výměnou za postel a jídlo strávil noc s její dcerou. Farmář v návalu touhy poruší základní principy sebezáchovy a pustí je k sobě...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.6.2017
Ouou, až tak odvážné záběry skoro na   začátku? Jsem si říkal kam to dospěje. No,   asi celkově v podstatě nikam, ale u těchto   filmů se konec jaksi nepředpokládá. Tedy konec   definitivní. Ačkoli se prakticky nic neděje a   celé se to odehrává skoro na jednom místě,   přesto mne snímek zaujal. Nevím čím, ale   možná tou atmosférou zatracenců života. Nebo   drsnou přírodou. Nebo tou malilinkatou erotikou?   Nebudu bádat. Dávám šedesát a myslím, že i   sedmdesát by se klidně dalo.
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.5.2017
Film mě udržel v napětí od začátku do konce.   A to i přes poměrně pomalé tempo, které je   hlavně v první polovině filmu. Napětí u mě   hlavně navozuje zavilý pohled staré Kathryn,   zvláště když se ocitne s lopatou za zády   hlavního hrdiny. Její dcera je v jejím vleku,   ale nakonec se matce postaví, což jsem   víceméně čekal. Stejně jako tragický   závěr, který alespoň částečně napraví   záchrana(?)jedné osoby. Reálie jsou vystihnuty   dobře, tak si představuji svět po nějaké   katastrofě. Každé semínko, každý náboj do   zbraně, je vzácný, jde pouze o přežití.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.1.2017
Jedna chata, jeden les a tři lidi,,,
Komorní, tichý postapokalyptický survival,   který působí natolik reálně až vlastně je   to moc až se snímek stává hůře   stravitelným. Tak jasný ono jak by člověk   žil, kdyby nastalo to co ve filmu. Málo lidí,   málo jídla, samota, frustrace, žádná zábava,   uvolnění. V tomhle je to ukázaný asi dobře,   ale bohužel pro diváka to moc záživné není,   tedy jak pro koho. Zde mně mrzí, že nemohu dát   více, ale forma sdělení je zdlouhavá a pomalá   až moc.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Ten, který přežil (2015)Ten, který přežil (2015)Ten, který přežil (2015)Ten, který přežil (2015)
Reklama