Zari
ohodnotit

Temné vody

Dark Water

Žánr:
Rok:
2005
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
22.9.2005
„Jsou tajemství, která mají zůstat nevyřešena.“

Komentáře k filmu Temné vody

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 13
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.9.2009
Hororovy film o matce a   dceri,ktere chteji zacit novy   zivot.Najdou si proto bydleni   v jedne levnejsi   ctvrti,protoze matka neni   nejak moc v baliku a zkouseji   tam zacit znovu.
Jenze   po par dnech se v byte objevi   vlhka skvrna,pak dalsi a   vetsi........a jednou dokonce   vytopeny cely byt.......co to   muze byt?........Jo,jo...   horor muze zacit.


Film je herecky   skvele obsazen.A dej je take   hodne napinavy.Jak to vsechno   dopadne?...........Divne.


Me se   nejvic libil Pete   Postlethwaite,co by ten   udrzbar pan Veeck.
leva2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Bohužel další remake   japonského hororu se nepovedl   a o to víc mrzí, když v   něm hrála krásná Jennifer   Connelly. Velká škoda s   hrozným koncem.
Thomax
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.4.2008
Celkem povdený film, akorát   se na něj nesmíte dívat   jako na horor. Zařadil bych   ho raději do škatulky   mystery. Atmosféra velikého   panelového domu, kde je vše   slyšet a vrátný ví na   každého nějakou špínu má   něco do sebe. Možná konec   mohl být méně pozitivní.   Moc se mi nelíbil.
yakub
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Co se filmu jako celku tyce,   nebyl jsem tak napnuty a   vtahnuty do deje jako   napriklad u filmu Kruh, ale   jsou si dost podobne chmurnym   dejem i atmosferou, prubehem a   snad i pointou v zaveru filmu.   Proc by take ne, kdyz je to   dalsi predelavka Hideo Nakata   :)) Cele je to dalsi Kruh bez   videokazety navic smrncle   Nenavisti. Takze kdo chce   videt dalsi z rady filmu, kde   nechybi hruzostrasne zvuky z   vedlejsich mistnosti...kdy se   budete spise bat toho, ze neco   slysite, nez ze neco   vidite..., kde nechybi dite,   ktere vidi a mluvi s   mrtvymi....a kde samozrejme   nechybi hruzu nahanejici   ditetem vypravovana rikanka o   pavouckovi, co vlezl do   okapu....(kde jsem ji jen   slysel? :)) DOPORUCUJI :)
mikee
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.3.2006
Tento film je od začátku   vcelku nudnější , dlouho se   nic neděje , aby se poslední   čtyřicetiminutovka zvrhla v   takový dosti žánrově   rozpolcený film. Chvílema je   to spíše drama , chvilkama   horror a konec je takový   zvláštní. Mohlo se z   tohohle námětu dostat   ještě aspoň 30% navíc ,   ale bohužel nestalo se. Na   jedno shlédnutí ano , ale   další si rozmyslím.
kali.4
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Člověk čeká a čeká, ale   nedočká se vůbec ničeho,   neboť ke konci se absolutně   vytrácí jakákoli atmosféra   a vyvrcholení je naprosto   příšerné (nezbývá tedy   nic jiného, než aby se   člověk snažil zodpovědět   spoustu nepříjemných   otázek – jaký byl vůbec   smysl té oné postavy, zda   chybí i předloze jakákoli   pointa, atd.). Taková škoda,   většina filmu je totiž   (ne)příjemně depresivní a   místy docela napínavá   (upřímně jsem ten zakalený   sajrajt, který se odevšud   valil, a veškerou tu špínu   nenáviděl) a Jennifer   Connelly je božská (proč   jen musí krásné a   talentované herečky plýtvat   svými schopnostmi na takové   bezduché pitomosti?). Ani mi   tolik nevadilo to naprosté   dějové vakuum, protože   snímek na mne skutečně   PŮSOBIL ATMOSFÉRICKY.   Obrovská škoda. Měli   najmout scénáristu, který   by býval nebyl po mozkové   mrtvici.
Steve997
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.4.2010
Po úspěšném Kruhu se s   předělávkami japonských   hororů roztrhl pytel. Je   jasné, že některé budou   zdařilejší a některé   nebudou stát za nic. Tento   film patří bohužel spíš   do té druhé skupiny a   ačkoli trailer vypadal docela   slibně, tak ve finále to   nebyl až tak horor, ale   spíš sci-fi a ještě k tomu   docela nudné. Plus dávám   akorát za některé dobré   scénky, i když jich moc   nebylo, a za herecké   obsazení. Jinak podle mě   trochu nevyužitá   příležitost zajímavého   námětu.
hledaseniki
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.4.2010
Hodně slabounkej horor,   přišlo mi to naprosto o   ničem film, tohle nevidět   tak se vůbec ale vůbec nic   nestane. Nejlepší scéna s   celého filmu je pro mě ta   jak Jennifer Connelly jako   mrtvá, zapletá svojí dcery   copánek ve výtahu. Jinak je   to hodně žalostný film
red.mann
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.10.2019
Psychologicko-sociální drama   naroubované na nějaký klon   duchařského hororu. Nějak   se nám to moc nepodařilo,   jako by ani režisér neviděl   co natočit a vzniklo z toho   dílo bez napětí, hrůzy a   celkově velká nuda.
Tom_Hardy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.4.2007
Úplně stejně plytké, jako   většina aktuální hororové   produkce (viz Dům voskových   figurín a druhý americký   Kruh). Nemůže chybět   atraktivní herečka v hlavní   roli (díky bohu, že Jennifer   Conbelly je nejen krásná,   ale umí i hrát) a dítě,   které vidí jiné mrtvé   dítě (jako bychom to už   někde viděli). Film má   výborné zvolené prostředí   a pár scén plní svůj   účel, ale děj je   trestuhodně průhledný, dost   často se vlastně nic moc   neděje (důraz se klade na   fakt, že hlavní hrdinka se   rozvádí a tudíž se hraje o   opatrovnictví) a vyústění   je... dejme tomu suché.   Zmínku si zaslouží   vynikající Tim Roth, který   si svého právníka rozhodně   užívá. Shrnuto - chvílemi   atmosférické a zajímavé,   ale většinu času o   ničem...
Strength
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Trailler na tento film vypadal   velice zajímavě, ale po   shlédnutí bych řekla, že   se snad ani neměl řadit mezi   horory. Autor to možná   myslel dobře, ale události   se dali velmi dobře   předpovídat, hlavně   závěr. Je to méně   povedené, až nepovedené. Je   to prostě jeden z novodobých   filmů, které se poslední   dobou točí, kde je dějovost   velmi podobná a nesojí za   nic.
Mlapiska
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.8.2007
Blbina!
Jenom další z dlouhých řad   tuctových rádoby hororů. Je   to zbytečný, nemá to hlavu   ani patu. A ty lekací scény   – no upřímně, když na   mě zamňouká moje kočka,   leknu se víc. Ráda bych   viděla japonský originál,   abych měla možnost   srovnání. Bohužel ale   japonské filmy se k nám   nikdy nemůžou dostat v   takové míře jako ty   americké, takže pochybuju,   že japonské originály   trapných amerických filmů u   nás kdy uvidí víc než jen   mizivé procento lidí.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.7.2011
vůbec nevím, že je to   nějáká předělávka   japonského hororu. A díky   bohu, že ty japonské jdou k   nám tak minimálně - je to   hnus! Tohle je konina nad   slátaniny, slátanina nad   koniny - abnormální blbost!   nemá to hlavu ani patu, děj,   smysl, nemá to prostě nic.   Kdo je schopen tento   "napínavý horor"   (jak někdo tvrdí), ohodnit   nad 5 hvězdiček - silně   pochybuji o jeho filmovém   vkusu! 1 hvězda za Johna C.   Reillyho a Petea   Postlethwaiteho - víc opravdu   nemohu dát a za tu čůzu   Connelly teprv ani stupínek.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih46135minih46135Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel (2008) [Video] 
Starship Troopers 3: Marauder n
minih13940minih13940Nekonečný příběh 3 (1994) 
The Neverending Story III. n
minih116717minih116717Kodex spravedlnosti (2014) 
Tokarev n
minih16343minih16343Pomáda (1978) 
Grease n
minih38719minih38719Karetní hráč (2004) 
Il cartaio n
minih47353minih47353Labyrint lží (2008) 
Body of Lies n
minih18668minih18668Sestra v akci (1992) 
Sister Act n
minih29275minih29275Věznice Fortress (2000) 
Fortress 2: Re-Entry n
minih59286minih59286Jásón a argonauti / Iásón a argonauti (2000) [TV film] 
Jason and the Argonauts n
minih29355minih29355Včelka Mája (1975) [TV seriál] 
Mitsubachi Maya no boken n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Temná voda (2002)

 Temná voda (2002)
Temná voda n
Honogurai mizu no soko kara
Žánr: horor / thriller / mystický
Země: Japonsko
Režie: Hideo Nakata

(remake)

Reklama