reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Talvisota

Další název:
Zimní válka, Winter war,
Žánr:
Země:
Rok:
1989
Délka:
195 minut

Celkové hodnocení filmu Talvisota

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 79.2% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.5.2012
volam.sa.pistik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.11.2011
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.12.2011
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.10.2007
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.6.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.3.2010
HanzRaptor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2010
Cinik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.4.2009
Macek8
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.8.2016
pospa65
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.2.2015
Taurus1620
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.5.2010
lenin2001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2016
Peter_M
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5854minih5854Danny Rose z Broadwaye (1984) 
Broadway Danny Rose n
minih20880minih20880Lesní duch (1981) 
The Evil Dead n
minih17700minih17700Rambo 3 (1988) 
Rambo III n
minih53866minih53866Thor (2011) 
Thor n
minih16288minih16288Policajt v Beverly Hills III (1994) 
Beverly Hills Cop III n
minih42379minih42379Bůh odpouští, já ne! (1967) 
Dio perdona... Io no! n
minih115368minih115368EXODUS: Bohové a králové (2014) [2k digital] 
Exodus: Gods and Kings n
minih16489minih16489Posel (1970) 
The Go-Between n
minih22243minih22243Velitel čety (1988) 
Platoon Leader n
minih52840minih52840Chuť leta (2009) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

79.2 %
6   - FLA
8   - volam.sa.p
8   - Akana
8   - lejtenant
9   - radegaster
9   - Johnny1
8   - HanzRaptor
10 - Cinik
7   - Macek8
8   - pospa65
5   - Taurus1620
8   - lenin2001
9   - Peter_M
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605789
Fotografií: 526198
Plakátů: 253747
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.144/0.124