Zari
ohodnotit

Tajemná minulost [TV film]

The Lost

Další název:
La pérdida
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
94 minut
„Na úspěšného amerického lékaře čeká děsivá minulost se všemi jejími důsledky.“

Komentáře k filmu Tajemná minulost

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.6.2012
The Lost
Španělský thriller ve   kterém se objevuje několik   známých amerických tváří   a nutno dodat, že já byla   mile překvapená jak se film   vyvíjel, když vezmu v potaz   , že se jedná o televizní   film. Děj slušně pádí až   do finálního rozuzlení,   které film posouvá ještě o   něco víš v hodnocení.   Film, který překvapil a   nejen film absolutně bych   nečekala, že Lacey Chabert   dokáže i hrát, takže film,   který se stal velkým   překvapením a já se k němu   jednou za čas zase vrátím.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.4.2015
Velice temný a depresivní   snímek s napětím až do   samého konce. Televizní   film, jaký tu dlouho nebyl.   Scénář je napsán tak   solidně, že by mohl s   přehledem sloužit jako   ukázka, jak má takový   dobrý scénář vypadat.   Chválu si samozřejmě   zaslouží i veškeré   herecké výkony. Příběhy z   psychiatrickými pacienty byli   vždy velice slibnou výzvou.   Ve většině případů není   o překvapení nouze a   dokážou až šokovat. A to   je i tento příběh. Tempo je   sice pomalé, ale je to ku   prospěchu věci. Jinak by to   totiž takovou atmosféru   nevytvořilo. Klobouk dolů,   byť se jedná o konverzační   počin, tohle se prostě   povedlo.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama