reklama
 
ohodnotit

Svatební hostina

The Wedding Banquet

Žánr:
Rok:
1992
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
28.10.1993
„Komedie pro několik set svatebčanů a tři "novomanžele". Vítězný film Berlinale '93“

Celkové hodnocení filmu Svatební hostina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.5.2010
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.6.2007
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.10.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.5.2014
deepend
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.9.2011
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.7.2008
lenuse
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2006
r4472c
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.11.2012
Marci
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.9.2006
FISKUS.K
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih133840minih133840Mallory (2015) [DCP] 
Mallory n
minih4863minih4863Byli jednou dva písaři (1972) [TV seriál] 
Byli jednou dva písaři n
minih48481minih48481Marley a já (2008) 
Marley & Me n
minih140818minih140818Případ pro malíře (2016) [TV film] 
Případ pro malíře n
minih14489minih14489Měla žlutou stužku (1949) 
She Wore a Yellow Ribbon n
minih8101minih8101Harry a syn (1984) 
Harry and Son n
minih43398minih43398SherryBaby (2006) 
Sherrybaby n
minih39227minih39227Pes, který měl rád vlaky (1977) 
Pas koji je voleo vozove n
minih4759minih4759Znal jsem ji dobře (1965) 
Io la conoscevo bene n
minih53196minih53196Nejstarší Ferchaux (1963) 
L' Aîné des Ferchaux n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86 %
5   - curil
9   - xebece
6   - Rendys
10 - Gremmie
10 - deepend
8   - volam
8   - lenuse
10 - r4472c
10 - Marci
10 - FISKUS.K
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150153
Osobností: 632906
Fotografií: 573509
Plakátů: 272259
Obsahů a biografií: 138080

Poslední komentáře

Terminátor 2: Den zúčtování (199...

Terminátor 2: Den zúčtování
Pokračování stavěné na   efektech, které se   maximálně povedly.   Kapkovité skládání   Terminátora a jeho   procházení mřížemi   dokáže více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Fantastická čtyřka (2015)

Fantastická čtyřka
Ani první Fantastická   čtyřka nebyla pro mě   závratným Marvelákem,   nicméně udržela ducha   svého námětu a   představitelé celkem ušli. více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

I Tyrens tegn (1974)

dánský zvěrokruh

I Tyrens tegn
Film je jedním ze šesti   filmů dánské série   erotických komedií "Ve   znamení …", které   obsahovaly znamení Býka,   Panny, Blíženců, Lva, více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Gott ex machina (2008) [TV epizo...

Gott ex machina
Stařenka, která si pleta   Ozzáka se Satanášem, což   není takový problém a   Ozzák se jí snaží nalákat   na Highway to Hell. Stařenka   je ale více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 9 / 10

Ženich na útěku (1999)

Ženich na útěku
Romantická komedie, která by   se dala považovat i jako   remake grotesky Bustera   Keatona ´Seven Chances´ z   roku 1925. Vše podstatné tu   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.279/0.239