Zari
ohodnotit

Le farò da padre

Další název:
I'll Take Her Like a Father; Bambina
Země:
Rok:
1974
Délka:
107 minut

Obsah filmu Le farò da padre

 
Podnikavý římský advokát Saverio Mazzacolli se rozhodne vybudovat rekreační středisko na pobřeží Apulie. Má dostatek invence a nápadů, ale chybí mu finance. Peníze ale má hraběnka Raimonda Tommaselli, která tak zapadne do advokátových plánů. Naváže s ní intimní kontakt, mimochodem i s její služkou Concettinou, ale hraběnka s půjčkou váhá. Mazzacolli se rozhodne obejít překážku a požádá hraběnku o ruku její dcery Clotildy, krásné, ale mentálně zaostalé šestnáctileté dívky.

Když se advokát dozví, že ani manželství mu nezajistí předpokládaný finanční obnos, finguje se svým přítelem Amilcarem únos Clotildy a její znásilnění. Podle místních...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Formát:
1:1,85
 
 
Jazyková verze:
italská
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Le farò da padre >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.5.2019
Film mi trochu připomíná Nabokovovu   "Lolitu", láska muže k dívce sotva   zletilé. Ale pohnutky hlavních hrdinů jsou   rozdílné. Saveria provází touha po penězích   a majetku, ale nakonec stejně podlehne smyslné   nevinnosti šestnáctileté dívky. Teresa Ann   Savoy v roli Clotildy je pěkná na podívání,   stejně jako v "Caligulovi". Zprvu jde v   příběhu jen o peníze, následně o sex, ale   vše nakonec vykoupí láska k   "prapodivné" dívce, jak by řekl   klasik J. W., mentálně zaostalé, ale jinak   více než náruživé až k nymfomanii.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Le farò da padre (1974)Le farò da padre (1974)Le farò da padre (1974)Le farò da padre (1974)
Reklama