NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Štvanec

Odd Man Out

Žánr:
Rok:
1947
Délka:
116 minut
„Mezinárodně oceněný film britského oscarového režiséra“

Celkové hodnocení filmu Štvanec

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.9.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.3.2009
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.8.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.5.2014
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.11.2011
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.9.2009
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.7.2018
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.8.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.9.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53871minih53871Přešlapy (2009) [TV seriál] 
n
minih68709minih68709Tohle je ráj (2011) 
Wanderlust n
minih26919minih26919Smoliari (1978) 
Smoliari n
minih143152minih143152Nebezpečný náklad (2016) 
Precious Cargo n
minih55498minih55498Letadlová loď Enterprise (2006) [TV minisérie] 
The Empire's Last Stand n
minih8203minih8203Herkules a Minotaurovo bludiště (1994) [TV film] 
Hercules and the Maze of the Minotaur n
minih75115minih75115Páteční večeře (2011) [TV seriál] 
Friday Night Dinner n
minih49887minih49887Proudy lásky (1984) 
Love Streams n
minih46345minih46345Rubikova kostka (1984) [TV inscenace] 
Rubikova kostka n
minih4125minih4125Biblické příběhy: Jákob (1994) [TV film] 
Jacob n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73 % (10)
6   - argenson
9   - curil
8   - Mlapiska
8   - melakara
7   - Zimmy871
8   - Ondrej_pri
6   - Manučao
6   - rosta12
9   - Johnny1
6   - Kloby
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177657
Osobností: 678038
Fotografií: 710748
Plakátů: 337994
Obsahů a biografií: 162289

Poslední komentáře

Noční lovec (2018)

PROCESOR!

Noční lovec
Tvářilo se to, jako solidní   kriminálka a musím přiznat,   že ten závěrečný zvrat   jsem nečekal, ale na   vysvětlení mnoha věcí mi   to nestačilo. Každopádně   jsem se nenudil a nadprůměr   určitě.

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Duna (2021)

Nějakej oskar by to dostat mohlo

Duna
Je to opravdu dobrý film,   který je tedy úvodem do   příběhu a i když je dobré   ho vidět v kině, pro kino   byl natočen, tak   naneštěstí více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení