reklama
 
ohodnotit

Staying Alive

Další název:
Zůstat naživu
Žánr:
Rok:
1983
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Staying Alive

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2009
jitush.b
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
31.12.2009
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.3.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.7.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.11.2011
Anonnim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.3.2017
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.9.2009
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.3.2009
cancy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11970minih11970Maniac Cop (1988) 
Maniac Cop n
minih2329minih2329100 000 dolarů na slunci (1963) 
Cent mille dollars au soleil n
minih21847minih21847Utrpení mladého Boháčka (1969) 
Utrpení mladého Boháčka n
minih48587minih48587Dokaž to! (2008) 
Make It Happen n
minih32662minih32662Sedmý hřích (2001) 
Original Sin n
minih39515minih39515Poklad na Sovím hrádku (2004) [TV film] 
Poklad na Sovím hrádku n
minih9619minih9619Jestřáb kontra Hrdlička (1953) 
n
minih42365minih42365Rytíři nebes (2006) 
Flyboys n
minih52716minih52716Noc s králem (2006) 
One Night with the King n
minih79809minih79809Hunger Games (2012) 
The Hunger Games n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
7   - Frolíček
1   - jitush.b
6   - Charlie35
7   - R.RICKIE
7   - Kycky
9   - oulisna
10 - Anonnim
6   - sluníčko
7   - scareface6
5   - cancy
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150168
Osobností: 632930
Fotografií: 573513
Plakátů: 272299
Obsahů a biografií: 138085

Poslední komentáře

Smallfoot (2018)

Smallfoot
Yeti je přesvědčena, že   nepolapitelné bytosti známé   jako "lidé" skutečně   existují.

premiera v kinech srpen /   sept. 2018

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Akta Golgotha (2010) [TV film]

Akta Golgotha
Německý televizní snímek   natočen na základě knihy   německého spisovatele   historických románů   Philippa Vanderberga. Ten   vystudoval více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Dvojníci (2016)

Co to je? - Životabudič(odborník o Hradnej svieci)

Dvojníci
Bola to taká podarená   česká blbina, ale fakt že v   dobrom slova zmysle. Páčia   sa mi tieto také klasické   komediálne blbiny, pretože   to více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co ...

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co je malý, to je hezký....
Rodinná sci-fi komedie,   mající svůj zábavný   potenciál i dnes. Námětově   patří do řady obdobných   snímků, kdy se lidé pomocí   nějakého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Jurský svět: Zánik říše (2018)

Mentální vyplach

Jurský svět: Zánik říše
Bohužel, je to tak. Co bylo v   Jurskem světě super, je tady   naprosto přihlouple. Šel   jsem z kina otrávený jak už   dlouho ne. A to mám dinouse více >

Autor: jentak | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.111/0.071