reklama
 
ohodnotit

Srdce je osamělý lovec

The Heart Is a Lonely Hunter

Žánr:
Rok:
1968
Délka:
123 minut

Celkové hodnocení filmu Srdce je osamělý lovec

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 84.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.1.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.5.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.3.2010
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.4.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.4.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.10.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.2.2013
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28721minih28721Dlouhý Velký pátek (1980) 
The Long Good Friday n
minih44701minih44701Dolar za mrtvého (1998) [TV film] 
Dollar for the Dead n
minih29837minih29837Děti ze slatin (1998) 
Les enfants du marais n
minih54681minih54681Velké naděje (1946) 
Great Expectations n
minih115386minih115386Osmy (2014) [TV film] 
Osmy n
minih68571minih68571Pan Popper a jeho tučňáci (2011) 
Mr. Popper's Penguins n
minih54255minih54255Gamebox (2004) 
Gamebox 1.0 n
minih54832minih54832Oswalt Kolle: Das Wunder der Liebe (1968) 
Oswalt Kolle: Das Wunder der Liebe – Sexualität in der Ehe n
minih3893minih3893Bez vyhlášení rozsudku (1979) 
Maclup edil i weiler n
minih49678minih49678Papoušek (1993) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

84.4 %
9   - curil
9   - Erkul
9   - jarda53
8   - Edward52
4   - mat.ilda
10 - melakara
8   - satyr
10 - dederon
9   - Johnny1

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:05 - 04:35

25 minut již uběhlo
125 minut zbývá do konce

ČT2 - Vinařův rok

02:25 - 02:50

5 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

01:55 - 02:40

35 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:55 - 02:55

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146712
Osobností: 622332
Fotografií: 554742
Plakátů: 263342
Obsahů a biografií: 134565

Poslední komentáře

Sněhulák (2017)

Čekal jsem více...

Sněhulák
Není to špatný film,   oceňuji atmosféru, kameru,   lokace, hudbu... Četl jsem   knihu a bohužel scénář   příběh natolik   zjednodušil, že to pro mne   bylo zklamaní.

Autor: irm | Hodnocení: 6 / 10

Okresní přebor (2010) [TV seriál...

Okresní přebor
pro mě je okresní přebor   jeden z nejlepších českých   seriálů. vlastně   nejlepší. jsem ženská,z   města,fotbal nehraju a   nezajímá mě. více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 10 / 10

Kamarád v nouzi (2015) [TV epizo...

Kamarád v nouzi
Vcelku dobře udělaný   seriál, který se dá   zkouknout, ne každý   člověk, který je oslavován   je hrdina. Hrdinou není ani   disident Ryba, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Temná legenda 2 (2000)

Temná legenda 2
Další trapná slasher   pí*ovina. Tímto dílem to   mělo skončit, aby nedošlo   k natočení třetího dílu.   Naprostá ztráta času.   Temná legenda více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 3 / 10

Temná legenda 3 (2005) [Video]

Temná legenda 3
I když jsem to nečekala,   tak Temná legenda 3 je   lepší, než její starší   "sourozenec". Legenda o   Krvavé Mary není sice nic   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.516/0.471