Zari
ohodnotit

Spas nás před Evou

Deliver Us from Eva

Rok:
2003
Délka:
105 minut

Obsah filmu Spas nás před Evou

 
Tři sestry Darringotnovy vzhlížejí k nejstarší Evě, která je po smrti rodičů pomohla vychovat. Každá z nich se potýká s různými problémy (pořídit si miminko?, předmanželský sex?, společné bydlení...) a při jejich řešení velmi často citují ráznou Evu. To však pomalu leze na nervy jejich manželům a přítelům, kteří mají pocit, že bez Evina souhlasu nikdy ničeho nedosáhnou.
Jejich cílem je, se Evy zbavit. Proto najmou Raymonda - profesionálního baliče - který ji má svést a odkopnout, aby byla tak zhrzená, že odejde z města za lepší prací. Rayovi se jeho úkol daří, avšak než pronikne přes vysoké bariéry kolem Evina srdce, stačí se sám...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Spas nás před Evou >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.12.2009
Průměrná americká komedie z černošského   prostředí, jejich typické reálie, mají toho   opravdu moc na práci. Humor je opravdu černý,   neustálé narážky na klonoskopii, posléze   vyšetření. Ještě že nežijí v Česku, kde   jsme první v Evropě na úmrtí rakovinou   tlustého střeva.
efCZa
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.7.2009
LL Cool J je opravdu k sežrání, ale komedii   nezachrání jeden pěkný chlap - a to ani   komedii romantickou. Tyto "černošské"   komedie mají určitý druh humoru, který mně   prostě nevyhovuje - viz sedánky, tance a   provokace v kadeřnictví - ba naopak mi vadí. O   příběhu také není co říct, protože se   jedná o klasickou šablonku bez vážnějších   odboček a zvratů. naprosto předvídatelné.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama