reklama
 
ohodnotit

Spas nás před Evou

Deliver Us from Eva

Rok:
2003
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Spas nás před Evou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.6% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.12.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.12.2009
efCZa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.7.2009
hledaseniki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.9.2014
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.12.2009
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.7.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.7.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.5.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
2.10.2017
Rorík333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.7.2009
HaNi007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58772minih58772Kvůli mně přestane (1982) [TV hra] 
Kvůli mně přestane n
minih98915minih98915Ozvěny lidické noci (2011) [DVD] 
n
minih48572minih48572Šťastný nový rok (1973) 
La Bonne année n
minih32741minih32741Chyť mě, když to dokážeš (2002) 
Catch Me If You Can n
minih96734minih96734Vyplnit prázdnotu (2012) 
Lemale et ha'halal n
minih13809minih13809Něco divokého (1986) 
Something Wild n
minih66718minih66718Nenapravitelní (1980) 
Les sous-doués n
minih28529minih28529Taková normální rodinka (1971) [TV seriál] 
Taková normální rodinka n
minih41638minih41638Možná přijde i... Oldřich Kaiser & Jiří Lábus (2008) [DVD] 
Možná přijde i... Oldřich Kaiser & Jiří Lábus n
minih72207minih72207Mexický kartel (2008) 
Sólo quiero caminar n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.6 %
5   - curil
6   - clara.bow
5   - efCZa
4   - hledasenik
2   - Jarda.ftr
6   - Blanche21
8   - oulisna
6   - rosta12
1   - miroslav22
8   - Rorík333
8   - HaNi007
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147943
Osobností: 626596
Fotografií: 562381
Plakátů: 266767
Obsahů a biografií: 135790

Poslední komentáře

Adventures in Odyssey: Electric ...

Adventures in Odyssey: Electric Christmas
Animovaný příbeh o   schopnosti delit se.

Je to   vánoční čas, a všichni   Dylan Taylor chce mýt XR-7   limitovaná edice speedster.   více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 8 / 10

Předčasná úmrtí - Život za lásku...

Předčasná úmrtí - Život za lásku
O nádherné herečce Daně   Medřické, jež nám již 36   let chybí, která ten život   neměla lehký, natočila   vzpomínku na ní režisérka   Kamila více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Velký útěk (1962)

Velký útěk
Jak už to ve své době   bývalo zvykem, na velký film   velkého příběhu se   použili velcí herci a   fenoménu bylo učiněno za   dost. Jak je více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Poslední střetnutí (1981)

Poslední střetnutí
Antikrist v těle Damiena   Thorna je nyní na vrcholu sil   a poznání, ale nějak to tak   nevypadá. Jeho charakter sice   touží po ovládnutí světa, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Zatím spolu, zatím živí (2010)

Zatím spolu, zatím živí
Nefalšovaná akční zábava   dělající si legraci ze sebe   samého. Tom Cruise je tu ve   své roli tajného agenta Roye   Millera v podstatě ve stejné více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.299/0.259