Zari
ohodnotit

Sodoma Reykjavík

Sódóma Reykjavík

Další název:
Remote Control
Žánr:
Země:
Rok:
1992
Délka:
78 minut

Obsah filmu Sodoma Reykjavík

 
Vzhledem k tomu, že Axelova matka se chce dívat na televizi, musí mladý automechanik Axel získat zpět dálkové ovládání, které má náhodou jeho punkerská sestra Maja. Během svého pátrání se zapojí do konfliktu mezi Molim - pašerákem likéru a Aggim - vlastníkem nočního klubu, který chce být prvním mafiánským šéfem Islandu.

Autor: efCZa
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

surfmeda
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.1.2012
Hodnocení
Jeden z nejznámějších islandských filmů,   který se tam stal vskutku kultovním snímkem. Je   pravda, že zápletka je sice naprosto banální a   potrhlá, ale celkový děj   je...............ještě šílenější plný   absurdních situací, které člověka doslova   odrovnají a zanechají v něm nezapomenutelný   zážitek díky islandskému svéraznému humoru.   Opravdu krásná oddechovka, ve které nikdy   nevíte co všechno se může přihodit při   shánění obyčejného dálkového ovládání.
orlro
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.2.2011
Pro mě jeden z nejzábavnějších filmů.   Nenudící, velice svěží islandská   bláznivina. Neotřelý, ničím si hlavu   nelámající severský humor, hezká děvčata a   bezelstný hrdina, jistě nejen podle mě hraný   "bezesporu" Tomášem Rosickým, musí   okouzlit každého milovníka komedií.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Sodoma Reykjavík (1992)Sodoma Reykjavík (1992)Sodoma Reykjavík (1992)Sodoma Reykjavík (1992)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Salma Hayek

Hayek Salma

Naposled navštívené:
Salma Hayek

Hayek Salma