Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Sněhurka bratří Grimmů

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.8.2013
Pohádka o Sněhurce trochu   jinak, po německu. I když   vlastně je to německá   pohádka,ale tady je to trochu   postavené na hlavu. Tady se   vyskytují elfové, v lese   draci požírající myslivce   i houbaře, a hned od   začátku i napětí mezi   dvěma sousedními   královstvími. Nejvíce mi   vadí na filmu celková   unylost, nuda, rozvleklost,   typický německý televizní   film. I když některé   pohádky z cyklu bří Grimmů   mají zpracované pěkně.
martin.stusak.9
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.5.2019

Studio Asylum a další   mockbuster bez bázně a hany   se vším všudy, co takový   snímek má mít, tentokrát   na základě   velkorozpočtového snímku   ´Sněhurka a lovec´. Jako   omšelá televizní zábava   vcelku dobrý, ale jinak bída   z nouzí v rámci všeho   možného i nemožného.   Tradičně zkratkovitý   scénář plný nelogičností   vývoje děje,   nízkorozpočtová výprava   či CGI efekty jak z   nenáročné videohry. Inu,   proti gustu žádný   dišputát, film snese   všechno, ale pro lepší   filmový zážitek nelze   jinak, než doporučit onen   původní výše zmíněný   snímek.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama