NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Slečna Rajka [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1979
Délka:
76 minut
„Dramatický osud mladé sarajevské lichvářky v časech 1. světové války.“

Celkové hodnocení filmu Slečna Rajka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.9% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.6.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.8.2019
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.6.2009
Krikri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.8.2019
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2014
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.8.2019
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.8.2019
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.11.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih66542minih66542Tenký led (1985) [TV inscenace] 
Tenký led n
minih56099minih56099Doktor v nesnázích (1963) 
Doctor in Distress n
minih62535minih62535Bastardi (2010) 
Bastardi n
minih39826minih39826Carrie (1952) 
Carrie n
minih8726minih8726Hrdina roku (1986) 
Bohater roka n
minih6535minih6535Dobrodruzi z velkoměsta (1991) 
City Slickers n
minih11293minih11293Le démoniaque (1968) 
Le démoniaque n
minih30789minih30789Cananea (1978) 
Cananea n
minih12080minih12080Mary Reillyová (1996) [Video] 
Mary Reilly n
minih116141minih116141Rajská zahrada (1998) 
I giardini dell'Eden n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.9 % (9)
7   - argenson
8   - curil
7   - clara.bow
6   - Krikri
7   - melakara
6   - motelij
7   - Pauleto
6   - AgentBláha
8   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 176943
Osobností: 676512
Fotografií: 706667
Plakátů: 336393
Obsahů a biografií: 161711

Poslední komentáře

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

Kingsman: Zlatý kruh
Důstojný pokračovaní i   když u mě tolik neujalo, ale   i tak mi to přišlo jako   bezva zabava. Juliana Moore je   tu tu ultradobrá.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Hora mezi námi (2017)

Hora mezi námi
Nojo psát tu, že nic není   černobílé, když hlavní   hrdinové je běloška a   černoch je nekorektní. No   kdo kdy říkal, že jsem   korektní. Teď vážně, je   to docela hezký survival.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Úniková hra: Turnaj šampiónů (20...

PROCESOR!

Úniková hra: Turnaj šampiónů
Protože to je pokračování,   tak jsem čekal, že to bude o   něco vymazlenější.   Místnosti a pasti, bohužel   se tak nestalo. Spíše se   řešily více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

Údolí včel (1967)

Údolí včel
Krásný historický film   velmistra Františka   Vláčila. Kdo hledá akci a   povrchní vzruchy asi by měl   tyhle filmy vynechat. Pan   Vláčil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Asylum (1972)

Asylum
Čtyři hororové příběhy z   prostředí ústavu pro   duševně choré vzájemně   propojené postavou mladého   doktora. Vícekrát použitý   formát více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení