reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Skřivánčí ticho

Žánr:
Rok:
1989
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
1.5.1990
„Film o velké ráně“

Celkové hodnocení filmu Skřivánčí ticho

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.6.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.8.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.6.2010
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.2.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.4.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.1.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4583minih4583Bratr Slunce a sestra Luna (1972) 
Brother Sun, Sister Moon; Fratello Sole, sorella Luna n
minih124025minih124025Zase doma (2013) [TV film] 
Holidaze n
minih107691minih107691Nelítostná volba (2004) [TV film] 
Torn Apart n
minih87767minih87767Martin a Venuše (2013) 
Martin a Venuše n
minih44061minih44061Divoký Stomp (2007) 
Stomp the Yard n
minih46613minih46613Pád Berlína II (1949) 
Paděnije Berlina II n
minih53875minih53875Otčím (2009) 
The Stepfather n
minih53408minih53408Silvestr 1979 aneb Hrajeme si jako děti (1979) [TV pořad] 
n
minih12238minih12238Medvědí ostrov (1979) 
Bear Island n
minih18505minih18505Sbohem, králi! (1987) 
Farewell to the King n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.6 %
5   - argenson
5   - curil
5   - jarda53
2   - Rene1
10 - dederon
6   - rosta12
8   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141646
Osobností: 606689
Fotografií: 526705
Plakátů: 254011
Obsahů a biografií: 130333

Poslední komentáře

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Méďové (2001) [TV seriál]

Méďové
Pro tyto tři huňáče máme   slabost já i moje vnoučata,   a nejenom proto, že si jejich   taškařice užíváme taky v   berounském "medvědáriu",   více >

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Nejtemnější zlo (2009) [TV film]

Nejtemnější zlo
To skákání děje z místa   na místo mi pěkně lezlo   krkem. A ten guláš v tom…   Kdysi dávno jsem nějaké   práce od H.P. přečetl, a   nijak mne více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

V sedmém nebi (2014/1) [TV pořad...

V sedmém nebi
Tento pořad mám moc rád,   dívám se a občas i nad   smutným případem ukápne i   slza, bez nich to nejde, když   jsem pracoval v Brně, tak   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Sbohem buď, lásko má (1944)

Sbohem buď, lásko má
Jeden z nejlepších filmů   noir natočený v roce 1944.   Nesnadná uchopitelnost, hra   světel a stínu, výborné   převedení detektivního   žánru více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.119/1.089