Zari
ohodnotit

Silvestr svobodného pána [TV inscenace]

Další název:
Silvestr svobodného mládence
Žánr:
Rok:
1979
Délka:
31 minut
„Crazy komedie s Josefem Abrhámem v hlavní roli.“

Komentáře k filmu Silvestr svobodného pána

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
klasifikátor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.4.2020
Roztomilá klasicky   silvestrovská mikrokomedie.   Už jen mimořádné herecké   obsazení je zárukou velice   solidní úrovně a výkony   tomu dávají za pravdu.   Exceluje zde především Petr   Nárožný. Při dané   stopáži a tématu asi nikdo   nečeká žádné umění a   renomovaný Jiří Krejčík   vytvořil jeden z nemnoha   svých televizních   bonbónků.
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2010
V krátké komedii režiséra   Jiřího Krejčíka se   silvestrovské odpoledne   zapřisáhlého svobodného   mládence promění v horor.   Postupně se mu byt zaplní   svůdnými dívkami a ženami.   Nechybí ani totálně zpitý   přítel z práce a   ostražitý tatínek, který   chrání čest svojí dcery,   jinak sousedky pohledného   inženýra. Ač půlhodinová   záležitost bakalářského   ražení, skvělým obsazením   všech rolí vyniká nad   průměr televizní tvorby   sedmdesátých let minulého   století.
Jean-Paul
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.1.2011
Mikrokomedie zcela   průměrných kvalit, kterou   zachraňují především   herecké výkony. Nejvíce se   bavíte, když se na scéně   objeví Petr Nárožný coby   tatínek Libušky   Šafránkové, hledající   svou dceru, která šla   vynést koš s odpadky a při   sousedské návštěvě Heleny   Růžičkové a její dcery   Barborky.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama