Zari
ohodnotit

Šifra [TV film]

Entrusted

Další název:
Daddy; Im Visier des Bösen; Il segreto di Thomas
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
124 minut

Komentáře k filmu Šifra

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
janek85
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.7.2008
No, musím konstatovat, že   tohle bylo drama na vyšší   úrovni. Nemohu s některými   uživateli být za jedno,   protože se jim to zdálo   nedramatické. Herecké   výkony se mi zdály celkem   povedené, obzvláště chci   vyzvednout malého Toma   Sangstera. Líbilo se mi to, a   nevím, prosč ostatním ne.   75%
jan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Šifra
Je to film o lidské   solidaritě a hrdinství při   sebeobětování pro záchranu   lidských životů.   Především je ve filmu   velice dobře zobrazena role   matky, která se snaží   zachránit syna jehož cesta   vede přes okupované území.
hejtman
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.3.2006
Film plný napětí a   dojemných chvil Vás pohltí   a nepustí až do konce.   Dobrodružství malého   hrdiny,geniálního šachysty   a taktika,kterému byla   svěřena data účtů   židovských kont ve   Švýcarsku, je dobře   natočeno s dobrým zvukem a   hereckými výkony,trochu   slabší scénář,který je   až moc jednoduchý a   nedotažený,velmi ubírá na   hodnocení.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Damon Whitaker

Whitaker Damon

Naposled navštívené:
Damon Whitaker

Whitaker Damon