Zari
ohodnotit

Šibalství Scapinova [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1961
Délka:
84 minut
„Slavná Moliérova veselohra o mazaném sluhovi, nepovedených synech a zazobaných tatících.“

Komentáře k filmu Šibalství Scapinova

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.9.2020
Výtečné obsazení, je   radost sledovat herecké   umění "staré"   gardy Národního divadla -   Jaroslava Marvana, Josepha   Pehra, Františka   Filipovského, Ladislava   Peška, Bohumila Bezoušku a   dalších. V porovnání se   stejnou televizní inscenací   z roku 1980 vyznívá pojetí   Scapina pana Peška v mých   očích lépe než v podání   Vladimíra Menšíka. Toto   zpracování vypadá více   jako divadelní záznam, ale   to jde ruku v ruce s dobou   vzniku. Únosná délka, jen   nechápu režijní záměr s   baletním ansámblem. Osm   baletek prakticky nesleze z   jeviště; oblečené v   trikotech, pod kterými se   krabatí spodní prádlo.   Nevkusné.
topipig
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.10.2021
Lála Pešek jako Scapino,   Jaroslav Marvan a František   Filipovský v rolích   hamižných otců. Parádní   zábava! Atmosféru   divadelního prostředí   vyplnily krásné členky   pražského baletu. Moliérova   klasika.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ranger Courage

Ranger Courage
Ranger Courage

Naposled navštívené:
Ranger Courage

Ranger Courage
Ranger Courage