reklama
 
ohodnotit

Sherlock Holmes a náhrdelník smrti

Sherlock Holmes und das Halsband des Todes

Další název:
La valle del terrore, Sherlock Holmes and the Deadly Necklace. Sherlock Holmes et le collier de la mort , Valley of Fear
Země:
Rok:
1962
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Sherlock Holmes a náhrdelník smrti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.3% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.10.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.7.2011
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.2.2016
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.4.2008
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.6.2008
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.2.2011
LadaMVK
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2008
NicolasDC1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.1.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30492minih30492Mr. Majestyk (1974) 
Mr. Majestyk n
minih44361minih44361Charleyova teta (1969) [TV divadelní hra] 
Charleyova teta n
minih73445minih73445Velmi ženatý Malcolm (2000) 
Married 2 Malcolm n
minih25488minih25488Čas smyslnosti (1995) 
Restoration n
minih10982minih10982Kull Dobyvatel (1997) 
Kull the Conqueror n
minih43712minih43712Něco nového (2006) 
Something New n
minih52575minih52575Křižák v džínách (2006) 
Kruistocht in spijkerbroek n
minih43926minih43926Jack a stonek fazole (2001) [TV film] 
Jack and the Beanstalk: The Real Story n
minih86166minih86166Výlet s mámou (2012) 
The Guilt Trip n
minih28187minih28187Nepřítel mého nepřítele (1999) 
Enemy of My Enemy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.3 % (11)
7   - curil
8   - hvezdyn
6   - AGAMEMNON
7   - R.RICKIE
6   - MaKy92z
8   - biokys
8   - rosta12
8   - Rendys
9   - POMAJZ
8   - LadaMVK
10 - NicolasDC1

TV Program

ČT1 - Zajímavosti z regionů

01:25 - 01:50

1 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Evropa dnes (1999) [TV cyklus]

01:20 - 01:45

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

01:20 - 02:00

6 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

00:50 - 01:55

36 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.325/0.284