reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Semana Santa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.12.2013
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.12.2013
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.8.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.6.2010
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.11.2007
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.3.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.9.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.8.2008
LadaMVK
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42059minih42059Elita Armády (2006) 
The Hard Corps n
minih47182minih47182Cesta na západ (1967) 
The Way West n
minih4894minih4894C.I.A. 2 Krycí jméno: Alexa (1994) 
CIA II Target: Alexa n
minih72324minih72324Když byla Dolly Parton má matka (2011) 
The Year Dolly Parton Was My Mom n
minih44075minih44075Pomněnková Marie (1984) [TV seriál] 
Marie Pervenche n
minih45749minih45749Lovci draků (2008) 
Chasseurs de dragons n
minih42919minih42919Vražedné vzpomínky (2005) 
Mem-o-re n
minih10538minih10538Kongo (1995) 
Congo n
minih31804minih31804Blikající světla (2000) 
Blinkende lygter n
minih105388minih105388Absolventi: Svoboda není zadarmo (2012) 
Absolventi: Sloboda nie je zadarmo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68 %
6   - curil
4   - Mlapiska
4   - Snura
7   - R.RICKIE
10 - oulisna
7   - phorsky1
7   - Dex
7   - rosta12
10 - michaela11
6   - LadaMVK

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:45

42 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Devět měsíců, které nás stvoři...

09:00 - 09:55

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:45 - 09:45

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

08:50 - 10:05

52 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146245
Osobností: 621216
Fotografií: 550078
Plakátů: 262127
Obsahů a biografií: 134115

Poslední komentáře

Horem Pádem (2004)

Horem Pádem
Nevzpomínám si, že bych se   při sledování tohoto filmu   smála, ale hořko mi bylo   ještě dlouho potom.Myslím,   že se dvojici Hřebejk -   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zábavy (1960)

Zábavy
Docela zajímavý příběh o   upřímném přátelství dvou   válečných veteránů má   slušnou výchozí situaci,   ale pak se dlouho nic neděje   a až více >

Autor: argenson | Hodnocení: 6 / 10

Liselotte von der Pfalz (1966)

Liselotte von der Pfalz
Výhodou je, že se to   netváří jako přísně   historický životopisný   film, spíš je to taková   rozverná konverzačka s   pěknou výpravou a více >

Autor: argenson | Hodnocení: 8 / 10

Predátor 2 (1990)

Predátor 2
Docela to jde. Na jedničku to   nemá, ale koukat se na to   dá. Zvlášť sekvence na   jatkách je velmi povedená.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

Pozdní láska (1935)

Pozdní láska
Jednodušší příběh typu   jak zblbnout staršího   chlapa, technicky trochu   nedokonalé, zvláště zvuk   haproval, ale byly to   začátky tak co více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.467/0.428