Jeden svět
ohodnotit

Sejdeme se na Cibulce [TV pořad]

Žánr:
Rok:
2013
Délka:
40 minut
„Co na srdci, to na jazyku! Aleš Cibulka a jeho zvídavé otázky na slavné hosty“

Obsah filmu Sejdeme se na Cibulce

 
Zábavné setkání Aleše Cibulky a známých osobností, kteří se nebojí jeho nečekaných otázek.

zdroj: TV Barrandov

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.12.2020
Od jisté doby se mi začal Aleš protivit.   Nedokážu to přesně specifikovat, určitě to   není jeho sexuální orientací, dříve jsem si   kupoval i jeho kalendáře se zajímavým   povídáním o zašlých hvězdách českého   filmu; v tom byl jednoznačně dobrý. Postupem   času to přišlo: stal se jednou z   "tváří" Televize Barrandov a bylo ho   všude plno. To už je osud podobných na nebe   popularity vzlétnutých mediálních komet, po   kterých za pár let ani pes neštěkne. Cibulkovi   nelze upřít vysokou inteligenci a skvělý   slovní projev, který se po určité době dá   nazvat jako "ukecaný". Ne pro každého   diváka je to snesitelné.
green-tea
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.4.2014
Aleš Cibulka má dar slova, je sečtělý a umí   navázat na téměř jakékoliv téma. Líbí se   mi i jeho chování k hostům - nesnaží se je   ironizovat ani zahnat do úzkých, naopak dokáže   navodit přátelskou a neformální atmosféru.   Pro tohle všechno se jeho pořad čas od času   ráda podívám.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.3.2014
Viděl jsem zatím jen 2x, ale asi se stanu   pravidelným divákem. Díky hlavně za hosty typu   P. Jančařík 24.3., kteří snad už jen svou   přítomností Aleše odbourávají a dělají   šou až nechtěnou. A i kdyby to celé byl   záměr, cíl je přece bavit diváka, a to se zde   daří. Sice to jsou v důsledku plky "o   ničem", ale to bez urážky byl i   Horníček, a jaký byl klasik! Tam i onde se   divák nic zásadního nedozví, ale už   zmíněný účel pořad plní, tak co? Tento   pořad sice není tak "na výši" jako   Horníček, ale dá-li se nějaká současná   zábava nazvat "inteligentním humorem",   myslím, že toto by mohlo. O tak   "inteligentní humor", že bych ho   nepochopil, tudíž se mu ani nemohl zasmát,   nestojím, ale to už z mých jiných komentů   mnozí vědí.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190275
Osobností: 697373
Fotografií: 762979
Plakátů: 375676
Obsahů a biografií: 177915

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10