reklama
 
ohodnotit

Šedý orel

Grayeagle

Rok:
1978
Délka:
104 minut

Celkové hodnocení filmu Šedý orel

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.1% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.3.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.9.2008
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.6.2014
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
11.6.2014
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.6.2014
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.7.2014
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.6.2014
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.6.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.7.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.6.2010
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.5.2013
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.9.2012
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.12.2015
jemimah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.6.2010
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2017
Olda58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.5.2010
pavian
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24827minih24827Za ranních červánků (1934) 
n
minih41614minih41614Ať ten kůň mlčí! (1992) [TV inscenace] 
Ať ten kůň mlčí! n
minih50980minih50980Hořké sladkosti (2000) 
Time Share n
minih32905minih32905Viva Las Nowhere (2001) 
Viva Las Nowhere n
minih91407minih91407Meet Me in Las Vegas (1956) 
Meet Me in Las Vegas n
minih59034minih59034Cizinec v domě (1978) [TV film] 
Stranger in Our House n
minih133934minih133934Láska až za oběžnou dráhu (2013) 
Orbit Ever After n
minih17557minih17557Pudr a benzin (1931) 
n
minih28258minih28258Vem mě s sebou (1997) 
Going All The Way n
minih25464minih25464Správná trefa (1997) 
The 6th Man n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.1 %
9   - curil
9   - clara.bow
6   - green-tea
2   - FLA
7   - jmenuji.se
6   - martin.stu
4   - PORTER
6   - thejduk
9   - oulisna
9   - rosta12
5   - lionheart
10 - MILAN19611
8   - kapelnik
9   - jemimah
7   - Manučao
10 - Olda58
10 - pavian
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145293
Osobností: 618448
Fotografií: 543947
Plakátů: 260303
Obsahů a biografií: 133226

Poslední komentáře

Valerian a město tisíce planet (...

Pozoruhodný počin.

Valerian a město tisíce planet
Rozostřete logiku, zaostřete   vnímavost a jdeme na to,   neboť film je imho primárně   určený k tomu, aby bylo na   co se dívat. A hrome, daří více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 10 / 10

Nesmiřitelní (1992)

Nesmiřitelní
Clint Eastwood sice nezklamal   a film je to dobrý, ale   úplně top zase ne.   Nečekejte žádné velké   přestřelky, je to postaveno   více na více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 6 / 10

Domácí víno (1963) [TV inscenace...

Domácí víno
Ani jsem to nedokoukal,   slušní herci a zajímavé   téma zabíjí naprosto   hrozně ubrečené,   upištěné a usmiřovací,   nekonečné rozhovory a na   tohle se dívat - prostě   NE!!!

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Planetární masakr (2016) [TV fil...

Planetární masakr
Jedna z mnohých   katastrofických ptákovin.   Nebýt počítačových   efektů tak bych dal jenom 1.   Protrpěl jsem jej až dokonce   a byla to ztráta času.

Autor: satyr | Hodnocení: 4 / 10

Do morku kosti (2010)

Do morku kosti
Ten příběh je tak drsný a   syrový, že přestože film   je velice kvalitně   zpracovaný, sotva si budu   chtít ten "zážitek" plný   krutostí více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.545/0.507