Zari
ohodnotit

Se t'incontro t'ammazzo

Žánr:
Země:
Rok:
1971
Délka:
88 minut

Obsah filmu Se t'incontro t'ammazzo

 
Jack Forrest po návratu z lovu najde rodinnou farmu vypálenou a otce umírajícího. Z posledních sil otec Jackovi poví, že za přepadem stojí muž jménem Grendel, jehož identitu nikdo nezná. Tentokrát si najmul nájemného pistolníka a vraha Dextera, který s tlupou zlosynů ranč přepadl.

Jack se vydá na cestu pomsty, na které mu pomáhá tajemný cizinec Chris. Dexter s bandou přepadne eskortu doprovázející náklad zlata. Aby mu zůstala celá kořist, postřílí i své pomocníky. Jack vraha vypátrá a při nastalé konfrontaci ho zastřelí. Ještě před smrtí Dexter prozradí úkryt zlata a naznačí, kdo stojí za zločiny v kraji.

Autor: curil
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.10.2021
"Potkáš-li mě, zabiju tě"
Průměrný spaghetti western, který nedosahuje   úrovně filmů z poloviny šedesátých let.   Hlavní zápletkou je opět pomsta za   zavražděnou rodinu a vypálený ranč. Poměrně   sympatický mstitel se nevyhne všem westernovým   klišé včetně lásky k jedné slečně, což   jak píše český klasik, nemusí být vždy   terno. Přestřelek není moc, rvaček už více,   nejvíce zaujme partička pokeru s klasickým   pohledem do karet (tři áčka + dvě Q proti   postupce, to jsou vyhrané hry i v Las Vegas).   Zase jsem si docela dlouho počkal na oblíbence   Gordona Mitchella, který má roli tajemného   cizince a pistolníka pomáhajícího hlavnímu   hrdinovi. Ukáže se i Femi Benussi jako dívka ze   saloonu.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Arsenio Hall

Hall Arsenio

Naposled navštívené:
Arsenio Hall

Hall Arsenio