Se t'incontro t'ammazzo (1971)

Se t'incontro t'ammazzo
50 %
 
 
    Žánr: western
    Země: Itálie
    Délka: 88 min.
Jack Forrest po návratu z lovu najde rodinnou farmu vypálenou a otce umírajícího. Z posledních sil otec Jackovi poví, že za přepadem stojí muž jménem Grendel, jehož identitu nikdo nezná. Tentokrát si najmul nájemného pistolníka a vraha Dextera, který s tlupou zlosynů ranč přepadl.

Jack se vydá na cestu pomsty, na které mu pomáhá tajemný cizinec Chris. Dexter s bandou přepadne eskortu doprovázející náklad zlata. Aby mu zůstala celá kořist, postřílí i své pomocníky. Jack vraha vypátrá a při nastalé konfrontaci ho zastřelí. Ještě před smrtí Dexter prozradí úkryt zlata a naznačí, kdo stojí za zločiny v kraji.  Autor: curil

režie:
Gianni Crea
 
 
hraje:
Donald O'Brien (Jack Forest), Gordon Mitchell (Chris Forest), Femi Benussi (holka v saloonu), Mario Brega (Grendel), Emilio Messina (Dexterův kumpán), Omero Capanna (muž v saloonu), Dino Strano (Dexter), Pia Giancaro (Lisa), Gennarino Pappagalli (Olsen), Alessandro Perrella (Parkerův kumpán), Lorenzo Fineschi, Artemio Antonini (psanec), Bruno Di Luia (psanec), Giuseppe Mattei (manžel), Roberto Messina (psanec), Sergio Testori (zabiják na hřbitově)
 
 
námět:
Fabio Piccioni
 
 
scénář:
Fabio Piccioni
 
 
kamera:
Vitaliano Natalucci, Giovanni Varriano
 
 
hudba:
Stelvio Cipriani
 
 
výprava-architekt:
Giovanni Fratalocchi
 
 
střih:
Sergio Buzi
 
 
zvuk:
Adriano Taloni
 
 
koordinátor kaskadérů:
Emilio Messina
 
 
masky:
Marcello Di Paolo
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.