Zari
ohodnotit

S.S.D. - Spojení nenavázáno

С.С.Д.

Další název:
S.S.D.
Žánr:
Země:
Rok:
2008
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
30.4.2009

Komentáře k filmu S.S.D. - Spojení nenavázáno

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.3.2018
Ruský zářez do žánrové   oblasti teenagerovského   slascheru a fakt, že se   jedná o kopírování ve své   době velice populární   šablony není vůbec na   škodu. Nakonec, který stát   včetně Hollywoodu to   nedělal a nedělá. Ruských   slasherů není zrovna mnoho a   tak se jedná vcelku o   překvapení. A že to Rusové   umí stejně jako Američané,   Španělé či Francouzi není   tímto pochyb. Však o nic   složitého ani nejde. Stačí   nastavit místo s nějakou   počáteční událostí,   partu mladých a může se to   rozjet. Jako obvykle se mělo   více zapracovat na   scénáři. Určitá místa   jsou dějově zmatečná a   nedovysvětlená. Kamera se   specifickým filtrem trefná.   Temnější atmosféře je   učiněno za dost. Prostředí   východního bloku je od těch   amerických skvělým   zpestřením. Nakonec, je nám   i bližší. Snímek má   patřičný drive a rozhodně   dopadl lépe, než mnohé   americké. Mezi teenagerovské   slaschery se může s   přehledem zařadit.
Omnibus
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.10.2012
Proč se zase musí všechny   oběti chovat jako mandelinky   bramborové ? Lezu tam , lezu   sem, ohryzávám lupení a   čekám, až mě zašlápnou.   Abych nekřivdil mandelinkám,   ty aspoň nevedou sysloidní   dialogy... Asi je v tom   záměr - znechutit mi   "hrdiny" abych se o   to víc těšil na to, až je   rozkuchají. Ale já bych   radši kuchal scénáristu a   rejžu, nejlépe jedním vrzem   jedním dranžírákem.   Přitom je to škoda, ten   "pionýrský tábor"   měl docela COOL atmosféru. A   koně (i jejich hlavy) ty já   rád. Ale budiž -na jedno   použití (a na jedno   nasrání) se ten film dá.   Otáčím DVD a čtu z obalu:   Co nabízíme ? 30% marže,   stojany zdarma, komfort   výprodeje, bezplatnou   výměnu méně prodejných   titulů. To beru... :-)
Faustka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.7.2010
Poslouchejte pionýři   pravdivý příběh na dobrou   noc. -- Máma poslala   holčičku do   nejvzdálenějšího obchodu.   Řekla jí, že nesmí   nasednout do autobusu s   černými záclonkami.   Holčičku nebavilo čekat a   do autobusu nastoupila. Byl   úplně plný. Dlouho a dlouho   jeli po neznámé cestě. Vtom   se vepředu objevil tmavý   tunel. Řidič se otočil a   zachechtal. Najednou neměl   lidskou, ale koňskou hlavu.   Holčička to uviděla   první..vykřikla, ale už   bylo pozdě. Autobus vjel do   tunelu a když vyjeli ven,   všichni byli mrtví. A měli   useknuté…hlavy. :-))   Příjemné sny...(vy malí   parchanti).

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Pohádka z větrného mlýna (1996...

13:05 - 14:05

45 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajemství královských paláců

13:10 - 14:00

40 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - To ty nosíš smůlu, lásko (2023...

13:35 - 15:50

15 minut již uběhlo
120 minut zbývá do konce

Prima - Libovky Pepy Libického (2019) ...

13:00 - 14:10

50 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Theodoro Cochrane

Cochrane Theodoro

Naposled navštívené:
Theodoro Cochrane

Cochrane Theodoro