reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu S dobrmany se nežertuje

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
tuwanakha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.5.2004
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.9.2008
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.10.2007
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
iritia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.7.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
datdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.11.2009
Tery4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22454minih22454Vetřelec 3 (1992) 
Alien 3 n
minih19080minih19080Slzy v dešti (1988) [TV film] 
Tears in the Rain n
minih70432minih70432V zimě roku 54 (1989) 
Hiver 54, l'abbé Pierre n
minih39635minih39635Co je šeptem... (2005) 
Rumor Has It n
minih18332minih18332S čistýma rukama (1972) 
Cu mâinile curate n
minih36821minih36821Vánoční příběh (1983) 
A Christmas Story n
minih24959minih24959Gabbe (1996) 
Gabbeh n
minih13012minih13012Mstitel s píšťalou (1986) 
Hong Kil-dong n
minih13594minih13594Náš dům (2006) [TV film] 
Our House n
minih2511minih2511Absolutní moc (1996) 
Absolute Power n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.4 %
5   - tuwanakha
7   - michaela11
4   - valentine
4   - pepa123
7   - iritia
9   - opl
7   - MIGELO26
5   - datdavid
10 - Tery4
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140628
Osobností: 602773
Fotografií: 521018
Plakátů: 252285
Obsahů a biografií: 129661

Poslední komentáře

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Ruských filmů je v našich   televizích jako šafránu. A   občas, asi tak jednou za rok,   někdo dostane odvahu ruský   film promítnout. A třeba se více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Master & Commander: Odvrácená st...

Master & Commander: Odvrácená strana světa
Historických filmů o   námořních bitvách je jako   šafránu a tak potěší,   když se čas od času jako   zázrakem něco takového   objeví. Master & více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

ak

Svět pod hlavou
Seriál skvělý , ale je   nutne jej zhlédnout od 1.   dílů aby jste pochopili   souvislosti, jinak v   ostatních dilech Marvana   nepochopite. více >

Autor: alenakon

Návrat sedmi statečných (1966)

Návrat sedmi statečných
Snímek ´Sedm statečných´   se stal kultem mezi westerny a   jako takový se jeví jako   naprosto nepřekonatelný. To   tvůrci zřejmě tohoto   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Noční můra v Elm Street 4: Vládc...

Noční můra v Elm Street 4: Vládce snu
Čtvrtý snímek o vrahovi ve   snu už kýpí podivností a   nesystémovostí děje. Ten je   hodně zkratkovitý,   zmatečný a ztrácí na   logice. To více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 2.554/2.534