reklama
 
ohodnotit

Řekni, že ano

Di que sí

Další název:
Řekni ano!; Di que sí - Say I Do
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
102 minut

Celkové hodnocení filmu Řekni, že ano

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.7.2009
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.1.2011
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.8.2006
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.10.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.9.2012
ZuzikD
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.2.2010
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.1.2010
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.12.2012
terysekp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.12.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.10.2008
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.10.2007
KATO77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5966minih5966Dej si pohov, kámoši (1993) 
Grumpy Old Men n
minih66037minih66037Strýček Nino (2003) 
Uncle Nino n
minih65067minih65067Giovannin otec (2008) 
Il papà di Giovanna n
minih54890minih54890Kawasakiho růže (2009) 
Kawasakiho růže n
minih106458minih106458Smetánka v bryndě (2013) 
Nosotros los Nobles n
minih11687minih11687Lupiči těl (1993) 
Body Snatchers n
minih46457minih46457Vlk samotář a mládě 3: Proti vichru smrti (1972) 
Kozure Ôkami: Shinikazeni mukau ubaguruma n
minih39644minih39644Dostavník (1986) [TV film] 
Stagecoach n
minih12647minih12647Mladý mistr (1980) 
Shi di chu ma n
minih91488minih91488Nový začátek (2010) [TV film] 
Fairfield Road n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.7 %
5   - curil
6   - RM
4   - Snura
5   - xebece
7   - oulisna
4   - ZuzikD
6   - sofry
10 - Stallone56
5   - terysekp
8   - Kloby
6   - Bogy
8   - KATO77
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144370
Osobností: 615250
Fotografií: 539404
Plakátů: 258150
Obsahů a biografií: 132188

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.466/0.428