reklama
 
ohodnotit

Řekni, že ano

Di que sí

Další název:
Řekni ano!; Di que sí - Say I Do
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
102 minut

Celkové hodnocení filmu Řekni, že ano

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.6% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.7.2009
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.1.2011
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.8.2006
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.10.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.9.2012
ZuzikD
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.2.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.10.2017
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.1.2010
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.12.2012
terysekp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.12.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.10.2008
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.10.2007
KATO77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih61801minih61801Dům (2007) 
La maison n
minih51050minih51050Pekelný ostrov (1979) 
Pakleni otok n
minih59930minih59930Prsten krále řeky (2004) [TV film] 
Prsten krále řeky n
minih82838minih82838W. E. (2011) 
W. E. n
minih13897minih13897Nejsme žádní andělé (1989) 
We're No Angels n
minih30774minih30774Král snů (2000) 
Joseph - Kings of Dreams n
minih37057minih37057Kráska a zvíře (1946) 
La Belle et la bète n
minih31821minih31821Já nejsem anděl (1933) 
I'm No Angel n
minih94708minih94708Noční jízda (2011) 
Carjacked n
minih14276minih14276Nic než trable (1991) 
Nothing But Trouble n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.6 % (13)
5   - curil
6   - RM
4   - Snura
5   - xebece
7   - oulisna
4   - ZuzikD
10 - miroslav22
6   - sofry
10 - Stallone56
5   - terysekp
8   - Kloby
6   - Bogy
8   - KATO77
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152430
Osobností: 636597
Fotografií: 578701
Plakátů: 275763
Obsahů a biografií: 139893

Poslední komentáře

Vůně ženy (1992)

Vůně ženy
No co ti Američani udělali z   italské předlohy, to je   nehoráznost. Al Pacino se   snaží vytvořit nějakou   hloubku postavy, ale   scénarista více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 3 / 10

Vůně ženy (1974)

Vůně ženy
Majstrštyk italské   kinematografické školy. Film   jdoucí do hloubky člověka -   jak starého, cynického,   užívajícího poslední   možnosti, více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 9 / 10

Do posledního dechu (2015)

Do posledního dechu
Další snímek inspirovaný   skutečnou událostí o   hrdinském činu, tentokrát   pobřežní hlídky. A jako   obvykle je nám to i   dokázáno více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Pomsta mrtvého muže (2013)

Pomsta mrtvého muže
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $10,895,295║Tržby   Celosvetovo $18,903,193▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $1,617,025 //počet predaných více >

Autor: T2 | Hodnocení: 8 / 10

Na Hromnice o den více (1993)

Na Hromnice o den více
║Rozpočet   $14,6milióna║Tržby USA   $70,906,973║Tržby   Celosvetovo $91,200,000║   podarená komédia   využívajúca ponúknutý   potenciál /75%/

Autor: T2 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.496/0.446