reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Rány

Rane

Další název:
The Wounds; Rany
Rok:
1998
Délka:
103 minut
„Balkánský konflikt očima dospívajícího srbského chlapce.“

Celkové hodnocení filmu Rány

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.10.2015
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.12.2008
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.3.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.6.2013
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.6.2013
menderly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.2.2011
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.11.2009
marjanka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.5.2004
poundhound
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.4.2009
antonio.veljanoski
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.6.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih141060minih141060Prach a broky (2016) 
Prach a broky n
minih137546minih137546Píseň západu slunce (2015) 
Sunset Song n
minih21114minih21114To je John Doe (1941) 
Meet John Doe n
minih25813minih25813Vítej doma, Roxy Carmichaelová (1990) 
Welcome Home Roxy Carmichael n
minih39188minih39188Černá zmije (1983) [TV seriál] 
The Black Adder n
minih88983minih88983ID:A (2011) [DVD kinodistribuce] 
ID:A n
minih74573minih74573A válka je tady (2011) 
La Guerre est déclarée n
minih67916minih6791630 minut nebo méně (2011) 
30 Minutes or Less n
minih20591minih20591Tanec s bílým psem (1993) [TV film] 
To Dance with the White Dog n
minih71296minih71296Elitní zabijáci (2011) 
The Killer Elite n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68 %
6   - curil
7   - Justik66
3   - Mlapiska
7   - AGAMEMNON
2   - Andrejevna
8   - menderly
10 - volam
9   - marjanka
10 - poundhound
6   - antonio.ve

TV Program

ČT1 - Svět pod hlavou (2016) [TV min...

20:00 - 21:05

12 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

ČT2 - Apokalypsa: 1. světová válka

20:00 - 21:00

12 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

42 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

17 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141366
Osobností: 605622
Fotografií: 526020
Plakátů: 253687
Obsahů a biografií: 130189

Poslední komentáře

The Veil (2016)

Už to fakt nesmažte

The Veil
Tento snímek by měli   americké veřejnosti   promítat už od základní   školy v rámci předmětu   dementní myšlení.Někde v   Kalifornii na více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 2 / 10

Skřivánci na niti (1969)

Skřivánci na niti
Vidět takový parádní film,   bylo mi ctí, viděl jsem jeho   první vysílání v televizi   hned po revoluci, spatřit   skvělé herce, Brodského,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Ženich uvízl (1976) [TV inscenac...

Ženich uvízl
Královsky jsem se bavil.   Taková prkotina a jaké   zmatky kolem. Z mé strany   naprostá spokojenost.   Výborná inscenace. Bohužel   nelze ocenit jako   plnohodnotný film. Škoda.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Fotky zítřka (2014)

Time Lapse

Fotky zítřka
Fotky zítřka je film se   solidní zápletkou, protože   všechno se točí okolo   stroje času, který   vyprodukuje fotografii, která   ukazuje více >

Autor: hledaseniki | Hodnocení: 4 / 10

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.425/0.404