reklama
 
ohodnotit

Rány

Rane

Další název:
The Wounds; Rany
Rok:
1998
Délka:
103 minut
„Balkánský konflikt očima dospívajícího srbského chlapce.“

Celkové hodnocení filmu Rány

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.10.2015
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.12.2008
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.3.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.6.2013
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.6.2013
menderly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.2.2011
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.11.2009
marjanka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.5.2004
poundhound
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.4.2009
antonio.veljanoski
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.6.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51729minih51729Jmenovec (2006) 
The Namesake n
minih30628minih30628Neporažení (1969) 
The Undefeated n
minih13989minih13989Nenávidím herce (1986) 
Je Hais Les Acteurs n
minih67220minih67220Dva ve vlně (2010) 
Deux de la Vague n
minih10733minih10733Královská svatba (1951) 
Royal Wedding n
minih65059minih65059Zločiny podle Mary Higgins Clarkové: Sejdeme se znovu (2002) [TV film] 
We'll Meet Again n
minih22599minih22599Vládce temnot (1987) 
Prince of Darkness n
minih48972minih48972Resident Evil: Rozklad (2008) 
Baiohazâdo: Dijenerêshon n
minih16891minih16891Prázdniny pro psa (1980) 
Prázdniny pro psa n
minih42990minih42990Tajemství Lesní země (2006) [TV film] 
Tajemství Lesní země n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68 %
6   - curil
7   - Justik66
3   - Mlapiska
7   - AGAMEMNON
2   - Andrejevna
8   - menderly
10 - volam
9   - marjanka
10 - poundhound
6   - antonio.ve
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144284
Osobností: 615021
Fotografií: 539032
Plakátů: 258005
Obsahů a biografií: 132118

Poslední komentáře

Eadweard (2015)

Eadweard
Pro každého fanouška filmu   je příběh objevitele   pohyblivého filmu určitě   zajímavý. Svérázná   postava Eadwearda, jeho mladé   ženy a více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Spiando Marina (1992)

Spiando Marina
Průměrný erotický thriller   režiséra Sergio Martina,   tentokrát pod jménem George   Raminto, jehož největší   devízou je herečka Deborah   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
„Můj mozek je klíčem k   osvobození.“ — Harry   Houdini   #NonconformistHallOfFame.   Sakra Nolan je zatraceně   dobrej režisér.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
„Nikdy nevíte, od jakého   neštěstí vás zachránila   obyčejná smůla.“ —   Cormac McCarthy   #NonconformistHallOfFame.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Perličky Jiřího Menzela (2012) [...

Perličky Jiřího Menzela
Krátký film, krátký   rozhovor s Jiřím Menzelem,   který prakticky nepřinese   nic nového průměrnému   zájemci o český film. Ale   je to takový více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.432/0.396