Zari
ohodnotit

Půlnoční polibek

In Search of a Midnight Kiss

Rok:
2007
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
11.2.2010
„Jde o víc, než o pouhé nezávislé setkání na jeden večer.“

Komentáře k filmu Půlnoční polibek

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
mat.ilda
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.6.2012
To blond holka ze seznamky mě   málem připravila o filmový   zážitek! Hned po prvních   minutách, strávených v   její společnosti, jsem velmi   vážně uvažovala o   ukončení mého trápení,   jenže se mi vůbec nechtělo   opustit Wilsona, i když by mu   podle mého bylo mnohem líp   další osamocený rok v   depresi, než pokročit někam   dál s arogantním kanálem   bez vychování, jménem   Vivien. Naštěstí blažené   okamžiky, kdy dokázala   zmlknout a slovo dostal její   pravý opak, byly stále   delší a vedly k její   pozvolné proměně, kterou   jsem už byla schopná   akceptovat. A odměna za   výdrž i důvěru ve Wilsona   byla sladká. Černobílý   obraz byl víc než   příjemnou změnou, dokonce   ani LA v něm nevyhlíželo   lacině, spíš seriózně,   jako město pro život, toulky   po něm byly fajn, stejně   jako většina dialogů (ale   přirovnání kondomu k   toaletnímu papíru jasně   vede), ovšem nejlepší   chvíle se dostavily, jak   praví název - s   půlnočními polibky - a do   finále se jen vylepšovaly,   abychom si nakonec do nového   roku mohli všichni zahulákat   "Wind of Change" :-)
adam75
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2011
Na první pohled je to   šíleně ujeté, ale už na   ten druhý zjistíte, že se   tam skrývá daleko víc, než   jste si původně mysleli...
karel.logr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.1.2016
Obyčejny pribeh
Opravdu jsem se výborné   bavil a vtahlo me to do   pribehu,tak to ma byt.dost   dobrej   zážitek,dik.doporučují.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama