Zari
ohodnotit

První liga 3

Major League: Back To Minors

Další název:
První liga 3: Zpátky do druhé ligy; První liga: Návrat do druhé ligy; Major League III; Major League 3: The Minors
Rok:
1998
Délka:
100 minut

Komentáře k filmu První liga 3

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.8.2011
Klasická americká sportovní   komedie z prostředí   nejpopulárnějšího   amerického sportovního   odvětví - baseballu.   Tentokrát je tým tvořen   převážně ztracenými   existencemi a hráči za   zenitem. Přesto docela dobrá   podívaná pro ctitele   baseballu, i když se   přiznám, že ani tento   snímek mi pravidla příliš   neobjasnil. Není uvedeno že   film natočil režisér Jack   Warren a hlavní role hrájí   Scott Bakula, Corbin Bernsen,   Dennis Haysbert.
rankinfitch
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.11.2009
Třetí díl První ligy se ze   všech sil snaží navodit   atmosféru i dějovou linii   prvního dílu, ale s tím   rozdílem, že jde o jiný   tým, jiné lidi a   především o OBROVSKOU NUDU,   sem tam - ale fakticky velmi   vzácně - proloženou   kratičkou lehce úsměvnou   scénou. Jinak v podstatě   ztráta času. Filmu moc   chybí Snipes nebo Sheen,   jiskra mezi Berengerem a Rene   Russo...prostě nic z toho ve   filmu nenajdeme. A to je   myslim si ten největší   kámen úrazu. Mimochodem ani   ústřední písnička Wild   Thing myslím nezazněla.   Takže tim bych to asi   uzavřel. :-))

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

První liga 2 (1994)

 První liga 2 (1994)
První liga 2 n
Major League II
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: David S. Ward

(pokračování)

První liga (1989)

 První liga (1989)
První liga n
Major League
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: David S. Ward

(pokračování)

Reklama