ohodnotit

Pronásledovatelé

Watchers

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
4.5.1995
„Tajný vojenský experiment, který se změnil ve vraždící noční můru.“

Celkové hodnocení filmu Pronásledovatelé

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.12.2007
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.12.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.5.2012
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.1.2013
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.8.2006
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.10.2007
Jirka9750
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.7.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53516minih53516Rudi - prasátko závodník (1995) 
Rennschwein Rudi Rüssel n
minih101191minih101191Yossi (2012) 
Ha-Sippur Shel Yossi n
minih9881minih9881Kamarád do deště II. - Příběh z Brooklynu (1992) 
Kamarád do deště II. - Příběh z Brooklynu n
minih114957minih114957Sousedi (2014) [2k digital] 
Neighbors n
minih3480minih3480Báječní Bakerovi hoši (1989) 
The Fabulous Baker Boys n
minih21461minih21461Tucet špinavců (1967) 
The Dirty Dozen n
minih32698minih32698Ples příšer (2001) 
Monster's Ball n
minih52680minih52680Jako andělé (1991) 
Bright Angel n
minih10975minih10975Kukuřičné děti (1984) 
Children of the Corn n
minih5305minih5305Corpus Delicti (1991) 
Corpus Delicti n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.5 % (8)
8   - Justik66
7   - Prasoid
7   - vojtam
4   - oulisna
6   - ASPHALT
7   - Dex
7   - Rendys
8   - Jirka9750
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154566
Osobností: 640016
Fotografií: 588861
Plakátů: 279928
Obsahů a biografií: 141630

Poslední komentáře

Pocta pro Juggery (1989)

Pocta pro Juggery
Film má celkem vysoké   hodnocení a já přemýšlím   proč. Je to   postapokalyptický béčko o   podivném sportu v aréně. Je   to drsný, je to více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 4 / 10

Plivu na váš hrob (2010)

Plivu na váš hrob
Hned ze začátku bych chtěl   pochválit skvělou kameru a   stejně tak skvěle barvy,   které filmu dodávají   šťávu a nejen to. Docela se   více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Pomsta (2017)

Pomsta
Tenhle výborný film, který   doprovází stejně tak   výborná kamera je o   holčině která se chce   prostě pomstít za   znásilnění, jak to už více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Kohout plaší smrt (1961)

2019

Kohout plaší smrt
Film viděn začátkem r.2019   a z tohoto zorného úhlu   musím říct, že se mi   zpracování líbilo.   Samosebou nahrává   komunistům, ale i tak... více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Texaský masakr motorovou pilou (...

Texaský masakr motorovou pilou
Snad se nenajde člověk, nebo   minimálně fanoušek hororů,   který neslyšel o tomto   snímku. Film, který   odstartoval subžánr Slasher   horor, více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.126/0.097