Zari
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro přidání videa k filmu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Proč Havel?

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
90 minut

Komentáře k filmu Proč Havel?

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
collen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.11.2019
Výborný dokument Vojtěcha   Jasného a vzpomínka na lidi,   kteří pro naši zemi hodně   znamenali, znamenají a budou   vždycky znamenat. Velká   škoda, že už nejsou mezi   námi. RIP
topipig
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.12.2019
Vzpomínkový dokument na   zásadního člověka, který   nás po bolševickém   výplachu obdaroval svobodou.   Bezprostřední svoboda je   všudypřítomná vzhledem k   vzniku pořadu a díky velké   řadě významných českých   i celosvětových osobností   působí snímek   neuvěřitelně uvolněně, na   čemž má také zásluhu   Miloš Forman jako průvodce.   Právě jsem dočetl   autobiografickou knihu Vlasty   Chramostové, ve které mapuje   a odhaluje mimo jiné i tyto   polistopadové události a tak   jsem měl možnost ihned   srovnávat. Škoda, že se ta   krásná euforie někam   vytratila a všechno se   vyvinulo kamsi jinam.   Zaplaťpánbůh za Václava   Havla a jeho přínos, který   umožnil a dokázal to, že se   naše země po dlouhých   totalitních časech opět   dostala do celosvětového   podvědomí.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Lorraine Stanley

Stanley Lorraine

Naposled navštívené:
Lorraine Stanley

Stanley Lorraine