Jeden svět
ohodnotit

Popis / Obsah / Info k filmu Prisoners of the Ghostland

Obsah se zatím připravuje.
Pokud se chcete stát publicistou anebo napsat krátký obsah k filmu můžete zde.
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Sion SonoSion Sono  
hraje:
Nicolas CageNicolas Cage.....Hero [57]   
Sofia BoutellaSofia Boutella.....Bernice [38]   
Nick CassavetesNick Cassavetes.....psychopat [61]   
Bill MoseleyBill Moseley.....guvernér [69]   
Jai WestJai West.....Jai [44]   
Grace FeeneyGrace Feeney.....Angel   
Tak SakaguchiTak Sakaguchi.....Yasujiro [46]   
Takato YonemotoTakato Yonemoto.....Takato   
Charles GloverCharles Glover.....Enoch   
scénář:
Reza Sixo SafaiReza Sixo Safai  
Aaron HendryAaron Hendry  
hudba:
Joseph TrapaneseJoseph Trapanese  
kamera:
Souhei TanigawaSouhei Tanigawa  
střih:
Taylor LevyTaylor Levy  
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Prisoners of the Ghostland >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

RwlBem
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.2.2022
Tak
tohle bylo hodně těžké. Smysl mi docvakl až   po hodině filmu. Hodinu jsem čuměl na něco, co   jsem měl před očima ale vůbec jsem to   neviděl! Takže znovu a lépe! A nestačil jsem   žasnout. Ach jo, vážení autoři a   protagonisté, míříte strašně daleko, moc   daleko za běžně očekávaný divácký obzor.   Až tam, kde není žádný Supermuž, ale jen   Krysomuž. Do symbolikou přetlakovaného   masakrózního poselství, dokresleného úžasnou   hudbou. Ale možná, že jde jen o naprostý   propadák, a já jsem sám sebe obelhal, abych si   aspoň chvilku připadal výjimečný.
Extra   bonus za (nakopávacího) Yoricka, okno s oblohou,   a nádherný bílý ohon byakko, který působil v   kontrastu s tónem filmu neskutečně   drtivě.
Takže, slyšíte, Ghostlandeři? Nikdo   neunikne ze země přízraků. Rozumíte?   Nikdo...!
1) už víte, proč Psycho zastřelil   chlapce?
2) nešahej na modrého motýla ...   zobni si bonbónek.
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.2.2022
'Vězni země duchů' Tak zní český překlad   názvu snímku, kteří se, svým způsobem, jeví   něco jako fantasy pohádkový eastern,   nepostrádající typicky japonský duchovní   akcent. Japonský režisér Šion Sono je v rámci   filmové tvorby považován za provokatéra ve   své odpornosti, ale je svůj se svým vlastním   osobitým stylem. Kde jinde lze vidět zločince   najatého na sebevražedný úkol v rámci   záchrany unesené dívky, aby po dramaticky   přiděleném úkolu místo ve sporťáku odjel na   kole? Snímek svým vyzněním patří mezi   brakové filmy, který by krásně vynikl v   projektu Grindhouse Quentina Tarantina a Roberta   Rodrigueze. Naprostý chaos všeho možného i   nemožného, ve spleti dějových zvratů   postrádající jakýkoliv smysl. K tomu erotické   a filozofické odkazy, okořeněné nějakým tím   surrealismem. Výprava je bohatá, vizuálně   krásně barevná, ale zato kamera je, snad na   takový film úmyslně, špatná a když se k tomu   přidá podivný a místy až nesmyslný střih,   zůstane nám z toho skutečně jen brakový kýč   s velkým K. Námětově se v podstatě jedná o   postapokalyptický příběh v prostředí po   jaderné válce se zajímavým odkazem, pomocí   hodin, na Hirošimu. Západní western je   naroubován do japonských stereotypů ve spleti   záměrně trefných detailů s žíravými mezi   řádkovými významy, spjatých s japonskou   filosofií a tradicemi. Kdo se v onom chaosu   neztratí a dokáže vyčíst informace mezi   řádky každičké scény a plně pojme tzv   ´cageplotation´, vyhrál a zaslouží si medaili   pozorného diváka.
radegaster
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.10.2021
Hnus
Naprostá žumpa. Cage snad nezná dno svých   "hereckých" a filmových kvalit.Snaha   natočit něco zajímavého se tady míjí   účinkem už od samého počátku, nechápu jak   někdo může klesnout takto na dno.


Hodnocení:n12345678910
Prisoners of the Ghostland (2021)Prisoners of the Ghostland (2021)Prisoners of the Ghostland (2021)Prisoners of the Ghostland (2021)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190272
Osobností: 697372
Fotografií: 762979
Plakátů: 375675
Obsahů a biografií: 177914

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10