Zari
ohodnotit

Příchozí z temnot

Další název:
The Arrival from the Darkness
Žánr:
Rok:
1921
Délka:
61 minut
Premiéra v ČR:
14.10.1921
„Alchymista je probuzen ze staletého spánku a zamiluje se do ženy, která mu připomíná jeho dávnou lásku.“

Komentáře k filmu Příchozí z temnot

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.2.2017
Tak já jsem to vůbec   nepobral. Musel jsem si tedy   přečíst obsah, aby se mi to   v šišce nemotalo. Ale i tak   jsem byl z některých scén   zcela mimo mísu. Ono mne to   ve výsledku ani zas tak moc   nezaujalo. Čtyřicet minut   poslouchat mlácení do   klavíru chce fakt dobré   nervy. Vlastně mne to zaujalo   jen okruhově – tématicky.   Ale že se některé scény   povedly, to není pochyb. A za   ten konec také snižuji   hodnocení.
topipig
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.8.2022
Jeden z prvních   československých hororů má   rozhodně co nabídnout.   Restaurovaný obraz je pěkně   ostrý a zub času se tím   pádem vytratil. Zdařilý   hudební doprovod obstaralo v   roce 2013 trio Neuvěřitelno.   Verze, kterou u nás vydal na   dvd v roce 2018 NFA obsahuje i   nepoužité záběry z filmu a   řadu dalších dokumentů,   plus brožuru plnou   zajímavých informací. Tak   by měla vypadat informačně   nabitá edice.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama