reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.2.2017 a svátek má Matěj. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Příchozí z temnot

Další název:
The Arrival from the Darkness
Žánr:
Rok:
1921
Délka:
61 minut
Premiéra v ČR:
14.10.1921
„Alchymista je probuzen ze staletého spánku a zamiluje se do ženy, která mu připomíná jeho dávnou lásku.“

Celkové hodnocení filmu Příchozí z temnot

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.2.2017
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.9.2016
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.2.2017
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.12.2013
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
Dr.Karas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.2.2009
formelin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.11.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21576minih21576U-Turn (1997) 
U Turn n
minih14601minih14601Občan Kane (1941) 
Citizen Kane n
minih53772minih53772Machete (2010) 
Machete n
minih40904minih40904Kamarádi (1969) [TV seriál] 
Kamarádi n
minih14392minih14392Noc v opeře (1935) 
A Night at the Opera n
minih37404minih37404Kdo je kdo (1973) [TV film] 
Kdo je kdo n
minih44101minih44101Dětská hodinka (1961) 
The Children's Hour n
minih36276minih36276Bílá kočička (1979) [TV inscenace] 
Bílá kočička n
minih56582minih56582Smrtící parazit (2009) 
The Thaw n
minih6217minih6217Diagnóza smrti (1979) 
Diagnóza smrti n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.5 %
2   - Pitryx
8   - Akana
9   - melakara
7   - Kycky
8   - ASPHALT
6   - fingon
10 - Dr.Karas
8   - formelin
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141500
Osobností: 606116
Fotografií: 526391
Plakátů: 253877
Obsahů a biografií: 130275

Poslední komentáře

Jonestown - Život a smrt v Chrám...

Smrtelně nebezpečná touha po mesiášovi...

Jonestown - Život a smrt v Chrámu lidu
Dokument je to, svou formou,   televizně konvenční,   (mluvící hlavy, kombinované   s dobovými záběry), ale   mrazí z něj fest. Je o   více >

Autor: m6k

Polednice (2016)

Půvabný venkovský horůrek.

Polednice
Celovečerní prvotina   režiséra Sádka mě   příjemně překvapila.   Trochu jsem se obával, že to   bude nějaká podobně   rozevlátě rozplizlá více >

Autor: m6k | Hodnocení: 6 / 10

Hra o jablko (1976)

Hra o jablko
V podstatě stalking ohavné   mužatky Dagmar Bláhové v   podivném melodramatu Věry   Chytilové. S komedií to   nemá společné ničehožnic.   Je to nuda.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Země hojnosti (2004)

Wim, jak za starých časů...

Země hojnosti
Tenhle Wendersův film   přesvědčivě vykresluje, co   s USA, „zemí hojnosti“,   udělal teroristický útok z   11. září. Zasel paranoiu do   více >

Autor: m6k | Hodnocení: 9 / 10

Gator (1976)

Gator
Burt Reynlods opět coby Gator   McKlusky a opět pomáhá   federální policii zatknout   nebezpečného zločince. Dle   počáteční honičky na   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.204/0.183