reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Prach a popel

Ash Wednesday

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Prach a popel

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.7.2009
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.12.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.3.2007
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58675minih58675Sázkař (1989) 
Let It Ride n
minih53886minih53886Ukradený zázrak (2001) [TV film] 
Stolen Miracle n
minih50289minih50289Rocker (2008) 
The Rocker n
minih34970minih34970Muž v cylindru (1983) 
Max Linder (L'Homme au chapeau de soie) n
minih74256minih74256Větrná smršť (1974) [TV film] 
Hurricane n
minih64085minih64085Čtyři děti a jeden otec III - Zpátky doma (2008) 
Far til fire - på hjemmebane n
minih9120minih9120Indiskrétní (1958) 
Indiscreet n
minih77520minih77520Pod kůži (2009/1) 
Kan door huid heen n
minih122930minih122930Pomník Michaelu Jacksonovi (2014) 
Spomenik Majklu Džeksonu n
minih8091minih8091Harlemské noci (1989) 
Harlem Nights n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
8   - curil
6   - Snura
4   - Faye
3   - luan66
7   - rosta12
5   - fingon
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253991
Obsahů a biografií: 130306

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.578/0.552