ohodnotit

Požírač medvědů [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
71 minut
„Laskavá komedie ze života polárníka, spisovatele a pábitele Jana Eskymo Welzla.“

Celkové hodnocení filmu Požírač medvědů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.7.2006
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.8.2010
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.8.2008
tomas.sulc.754
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.1.2013
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.2.2008
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.8.2007
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.4.2011
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40047minih40047Underworld: Evolution (2005) 
Underworld: Evolution n
minih20140minih20140Šéf je mrtvý (1973) 
The Don Is Dead n
minih49805minih49805Talkshow Jana Saudka (2009) [TV pořad] 
Talkshow Jana Saudka n
minih10087minih10087Kdo chce zabít Jessii? (1966) 
Kdo chce zabít Jessii? n
minih34703minih34703Země sv. Patricka (1967) 
Země sv. Patricka n
minih11320minih11320Leopardí žena (1938) 
Bringing Up Baby n
minih37684minih37684Bambulka a Bazilínek (1992) [TV seriál] 
Bambulka a Bazilínek n
minih103287minih103287Komtesse Seerose (1912) 
Komtesse Seerose n
minih54604minih54604Já, padouch (2010) 
Despicable Me n
minih49792minih49792Marco Polo (2007) [TV film] 
Marco Polo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.8 % (8)
6   - hvezdyn
7   - jmenuji.se
6   - ajaajena
10 - tomas.sulc
6   - michal33
8   - phorsky1
8   - miroslav22
4   - Kloby

TV Program

ČT1 - Chalupa je hra (2005) [TV cykl...

03:50 - 04:15

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - O pivu & U piva

03:45 - 04:15

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Volejte Novu (2003) [TV pořad]

03:25 - 04:05

31 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

02:20 - 04:30

96 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152890
Osobností: 637235
Fotografií: 582163
Plakátů: 276529
Obsahů a biografií: 140311

Poslední komentáře

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Tři různá zvířata jsou   infikována nebezpečným   patogenem a vlivem toho se   začnou dít věci. Ti vědci   si prostě nedají a nedají   pokoj. A více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Všiváci (2014)

Total shit.

Všiváci
Tenhle "film" mi nestojí za   to, abych si více otloukal   klávesnici.Takže jen   minimální počet 100 znaků   mě donutilo napsat tuto   větu.

Autor: cesta64 | Hodnocení: 1 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
Je to odpad, a ještě jednou,   je to kravina, at´ mám těch   sto znaků napsaných. Této   prý komedii se snad nemůže   smát ani zhulená teenka.

Autor: Krupe | Hodnocení: 2 / 10

Betlém (2013)

Betlém
Velmi podobný snímku Omar   (2013) ten byl je filmem z   Palestiny a tento z Izraele v   koprodukci s Belgií a   Německem. Oba ukazují   stejný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Axolotl Overkill (2017)

Axolotl Overkill
Knihu jsem nečetl a popravdě   číst nebudu. Film je o   šestnáctiletý frndě co   kašle na školu, hulí jak   fabrika a chrápe se starší   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.147/0.108