reklama
 
ohodnotit

Povodeň

Další název:
The Flood
Žánr:
Rok:
1958
Délka:
74 minut
Premiéra v ČR:
11.7.1958
„Drama statečných lidí v jedné noci.“

Celkové hodnocení filmu Povodeň

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2008
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.11.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2006
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.5.2018
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.5.2008
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.3.2009
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.11.2007
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.3.2009
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2016
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.5.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.7.2009
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.1.2008
Martin35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.7.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18325minih18325Římské jaro paní Stoneové (1961) 
The Roman Spring of Mrs. Stone n
minih48347minih48347Okruh přátel (2006) [TV film] 
Circle of Friends n
minih67677minih67677Slavná letadla Luftwaffe 1 - Messerschmitt Bf 109, Bf 110, Me 210 a 410 (2010) 
Messerschmitt Bf 109, Bf 110, Me 210, Me 410 n
minih82231minih82231Ariella (1980) 
Ariella n
minih43339minih43339Ztracený ráj (2004) 
Haven n
minih59324minih59324Zázračné přistání (1990) [TV film] 
Miracle Landing n
minih113240minih113240Vánoční koleda (2004) 
A Christmas Carol n
minih37202minih37202Jdi na Západ (1940) 
Go West n
minih42481minih42481Ústav (2005) 
Asylum n
minih66040minih66040Rekvalifikace (2011) 
Rekvalifikace n

Hodnocení:n12345678910

Tagy

Hodnocení filmu

60 % (13)
7   - curil
6   - Erkul
8   - clara.bow
4   - Pitryx
4   - hvezdyn
7   - Edward52
7   - nick4
5   - fred.appl
8   - biokys
5   - Pauleto
9   - tvo
3   - vecernice
5   - Martin35

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

11:05 - 12:00

49 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Apokalypsa: 1. světová válka

11:45 - 12:40

9 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Koření (2005) [TV pořad]

11:25 - 12:25

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Česko Slovensko má talent (201...

11:35 - 13:00

19 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152392
Osobností: 636565
Fotografií: 578637
Plakátů: 275696
Obsahů a biografií: 139854

Poslední komentáře

Big Ben: Vídeňská krev (2007) [T...

Big Ben: Vídeňská krev
Z poslední 6. řady, tudíž   z dílů s Nadine je to asi   nejlepší díl. Konečně   pořádný a zajímavý   případ rafinované   chladnokrevné a   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Vražda bez oběti (2007)...

Big Ben: Vražda bez oběti
Tento díl mě vůbec nebavil,   strašná nuda při   vyšetřování a ani žádné   humorné dialogy. Už se tu   nešije do politiků ani do   církve jako více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Big Ben: Smrtící žárlivost (2006...

Big Ben: Smrtící žárlivost
Úvodní díl poslední 6.   řady Big Bena a bohužel i   nejhorší. Zvlášť proto,   že Sabrina byla odejita,   Nadine se jí ani zdaleka   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 5 / 10

Big Ben: Vražda v klášteře (2005...

Big Ben: Vražda v klášteře
Tento díl je zajímavý   především netradičním   prostředím ženského   kláštera, kde jedna z   řádových sester záhadně   umírá na otravu. Závěr více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Vražda ve zpovědnici (2...

Big Ben: Vražda ve zpovědnici
Tak už i na státního   tajemníka von Glucka nakonec   došlo a ďábel (dle jeho   způsobu života kdo jiný) si   ho povolal k sobě na   věčnost. A více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.299/0.261