Zari
ohodnotit

Poslední zločin

Cortex

Další název:
Anatomie mysli
Země:
Rok:
2008
Délka:
105 minut

Komentáře k filmu Poslední zločin

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.10.2019
Cortex
Cortex cerebri - mozková   kůra a také populární   zábavná hra Cortex pro   cvičení mozkových závitů   a procvičování logického   myšlení (originální název   filmu a také přezdívka   komisaře ve službě). To   přestává sloužit hlavním   hrdinovi Charlesovi Boyerovi,   který skončí s Alzheimerem   v léčebně. Podivná úmrtí   bývalého policejního   komisaře donutí k   poslednímu tajnému   vyšetřování. Povedené   kriminální drama a i když   děj plyne poměrně pomalu,   tak je napínavý. Něco se   dá vytušit, ale závěr   příběhu byl pro mě   překvapivý. Předvedou se   slavné stárnoucí herečky   Aurore Clément a Marthe   Keller, ale hlavní sólo   patří André Dussollierovi.   Jeho kreace těžce nemocného   muže, který se vzepře   chorobě a snaží se oddálit   postupný úbytek myšlení,   je obdivuhodná.
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.8.2017
Starý kriminalista jako   společníka dostal   Alzheimera. Tomu nicméně   nezabrání, aby čelil   nebezpečí a dokázal odhalit   a zabránit vraždění   pacientů s obdobným   problémem. Trochu depresivně   laděný příběh už   nedosahuje kvalit tradičních   francouzských kriminálek.
Imo
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.3.2019
Poslední zločin.
Charles Boyler - pacient   specializované kliniky na   léčení Alzheimerovy choroby   bojuje se svou pamětí, aby   jako bývalý policajný šéf   důsledně vyšetřil svůj   poslední případ vrážd   pacientů, které se   odehrávají v této klinice.   Personál kliniky zneužívá   bezmoc pacientů na jejich   postupnou likvidaci. Boyler   nakonec dosáhne spravedlnost.   Můžeme se setkat s dobrými   hereckými výkony. Zvláště   vyzdvihuji přesvědčivé   herecké umění André   Dussolliera jako hlavního   hrdinu tohoto krimi   příběhu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Nazneen Contractor

Contractor Nazneen

Naposled navštívené:
Nazneen Contractor

Contractor Nazneen