reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Poslední vůz

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 84.7% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.4.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.4.2011
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.7.2014
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.5.2011
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.6.2014
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.6.2014
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.6.2010
blackjack31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.6.2015
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.6.2015
georgejiri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.4.2013
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.11.2010
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.4.2009
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2016
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.4.2016
Olda58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.4.2010
Desperboy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24121minih24121Ztracená čest Kateřiny Blumové (1975) 
Die verlorene Ehre der Katharina Blum oder: Wie Gewalt entstehen und wohin sie führen kann n
minih57285minih57285Pohádkové počasí (2008) [TV film] 
Pohádkové počasí n
minih17630minih17630Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář (1949) 
Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář n
minih5707minih5707Čtyři roční období (1981) 
The Four Seasons n
minih20982minih20982Hříšnice (1983) 
The Wicked Lady n
minih106842minih106842Plav, rybičko, plav (2013) 
Swim Little Fish Swim n
minih22331minih22331Velký flám (1966) 
La Grande Vadrouille n
minih50204minih50204Na vlastní nebezpečí (1998) [TV pořad] 
n
minih35807minih35807Dům života (2001) 
Life As a House n
minih25267minih25267Rozpoutané peklo (1997) 
Dante's Peak n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

84.7 %
8   - curil
9   - hvezdyn
9   - martin.stu
9   - Bara.40
8   - thejduk
9   - melakara
8   - R.RICKIE
9   - oulisna
8   - blackjack3
10 - dederon
10 - georgejiri
9   - antoninses
8   - Pauleto
7   - ceskytulak
7   - motelij
10 - Olda58
6   - Desperboy
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605789
Fotografií: 526198
Plakátů: 253744
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.561/0.537