Zari
ohodnotit

Poslední služba

Bouquet final

Další název:
Final Arrangements
Žánr:
Země:
Rok:
2008
Délka:
101 minut

Komentáře k filmu Poslední služba

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.4.2013
Docela podařená francouzská   komedie z netradičního   prostředí - pohřebnictví.   Při filmu jsem si nostalgicky   zavzpomínal na návštěvy   hřbitova Pér Lachaise, kdy   zkušený Gervais provází a   poučuje nováčka Gabriela.   Náhrobky Edith Piaf, Gilberta   Bécauda, Isabelly Duncan a   dalších. Já se nechal   vyfotit u hrobu Jima Morrisona   s pařížským poldou, který   hlídá kvůli vandalům.   Vzpomínky hezké. Jinak zpět   k filmu, černý humor   převládá, a pokud si v něm   někdo libuje, je to pravý   film.
Erkul
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.10.2012
Ve francouzském stylu pojatá   komedie s prvky melodramatu,   představující i títo době   vysoký francouzský filmový   standard. Téma života a   smrti, poslední služby   nebožtíkům a jejich na   první pohled nemožné   sepětí s životem, který   opustili. Zdálo se na   počátku filmu takřka   nemožné, aby z tohoto   prostředí někdo vykřesal   cosi veselého a součsně   ohleduplného.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama