reklama
 
ohodnotit

Poslední přesun

Rok:
1995
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
27.4.1995
„O vzpomínkách, přátelství, smutku a smíchu na opuštěném světě... Strhující sci-fi z nedalaké budoucnosti“

Celkové hodnocení filmu Poslední přesun

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.7.2015
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.8.2012
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.10.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.7.2015
demon.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.2.2009
charlesbox
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.4.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih65449minih65449Hurá do Afriky! (2010) 
Konferenz der Tiere 3D n
minih29841minih29841Zabíjení (1956) 
The Killing n
minih146883minih146883Jackie (2016) 
Jackie n
minih43835minih43835To není můj život (2006) [TV film] 
Not My Life n
minih16771minih16771Povídky ze záhrobí: Rytíř démon (1995) 
Demon Knight n
minih35467minih354671984 (1984) 
Nineteen Eighty-Four n
minih47378minih47378Funny Games USA (2007) 
Funny Games U.S. n
minih80144minih80144The Burning (1981) 
The Burning n
minih26514minih26514Nebát se a nakrást (1999) 
n
minih6068minih6068Dentista (1996) 
The Dentist n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (6)
7   - radegaster
3   - ASPHALT
4   - Rendys
10 - Gremmie
8   - demon.cz
10 - charlesbox

TV Program

ČT1 - Most (2011) [TV seriál]

21:55 - 22:55

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Železný věk

22:00 - 22:55

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Training Day (2017) [TV seriál...

22:40 - 23:35

6 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Polda (2016) [TV seriál]

21:45 - 23:05

61 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636667
Fotografií: 579172
Plakátů: 275828
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Kam zmizel kurýr (1981)

URČITĚ PODÍVAT

Kam zmizel kurýr
1. přínos filmu pro diváka:   poměrně veliký, film může   přinášet zájem o vesmír   jako takový, případně o   mystické jevy, nebo i "jen" o   více >

Autor: vesmirny | Hodnocení: 10 / 10

Baron Prášil (1961)

URČITĚ PODÍVAT

Baron Prášil
1. přínos filmu pro diváka:   film přináší výlet na   křídlech fantazie,   nejlepší zpracování   příběhů Barona   Prášila
2. přínos filmu více >

Autor: vesmirny | Hodnocení: 10 / 10

Kozoroh jedna (1978)

URČITĚ PODÍVAT

Kozoroh jedna
1.přínos filmu pro diváka:   může člověku přinést   pocit dobrodružství a   zamyšlení nad tím, zda a co   můžou vlády ve vědeckém   výzkumu více >

Autor: vesmirny | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.122/0.079