reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Poručík Alexander Rjepkin

Žánr:
Rok:
1937
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
1.9.1937

Celkové hodnocení filmu Poručík Alexander Rjepkin

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.7% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2008
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.1.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2006
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.2.2010
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.2.2010
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.2.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.2.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.5.2013
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.2.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.2.2010
kudrna6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.2.2010
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.8.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2008
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.2.2010
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2009
miláček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.2.2010
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.9.2011
marie2012
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.3.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44475minih44475Mach a Šebestová na cestách (2005) [TV seriál] 
Mach a Šebestová na cestách n
minih10129minih10129Kdyby tisíc klarinetů (1964) 
n
minih37067minih37067Seržant York (1941) 
Sergeant York n
minih49736minih49736Kód smrti (2008) [Video] 
Kill Switch n
minih9643minih9643Jezabel (1938) 
Jezebel n
minih14361minih14361Noc je mým královstvím (1951) 
La nuit est mon royaume n
minih39294minih39294Fantom Opery (2004) 
The Phantom of the Opera n
minih24483minih24483Štika v rybníce (1951) 
n
minih6784minih6784Dotek medusy (1978) 
The Medusa Touch n
minih49749minih49749Cyranův ostrov (2010) [TV seriál] 
Cyranův ostrov n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.7 %
8   - argenson
7   - jarda53
8   - clara.bow
5   - Hortensie
6   - Frolíček
7   - Serpentina
6   - REKBRIT
8   - melakara
9   - Ondrej_pri
8   - nick4
9   - satyr
7   - kudrna6
8   - Dex
8   - rosta12
7   - Pauleto
7   - skukum
6   - miláček
9   - marketastu
9   - marie2012

TV Program

ČT1 - Kde domov můj?

18:25 - 18:55

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Méďové (2001) [TV seriál]

18:45 - 18:55

7 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

27 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

77 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141726
Osobností: 607010
Fotografií: 527182
Plakátů: 254130
Obsahů a biografií: 130413

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.268/0.243