reklama
 
ohodnotit

Polská krev

Žánr:
Rok:
1934
Délka:
84 minut
Premiéra v ČR:
21.12.1934
„Na statku hrabat Baranských se Helena Zarembová vydává za služebnou, aby vyhrála s otcem uzavřenou sázku.“

Celkové hodnocení filmu Polská krev

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.9.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.9.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.6.2006
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.3.2016
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.4.2007
Tonykla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.1.2014
diamant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.7.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.11.2008
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2011
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.3.2006
frankvojta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.1.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih93890minih93890Mistr (2012) 
The Master n
minih41602minih41602Zatmění všech sluncí (1987) [TV inscenace] 
Zatmění všech sluncí n
minih28710minih28710Simone (2001) 
S1m0ne n
minih40225minih40225V tom domě straší! (2006) 
Monster House n
minih37236minih37236Šťastnou cestu (2003) 
Bon voyage n
minih39429minih39429Sexy Pistols (2006) 
Bandidas n
minih41681minih41681Strom pohádek: O třech synech (1988) [TV inscenace] 
Strom pohádek: O třech synech n
minih143540minih143540Hranice šílenství (1989) 
Edge of Sanity n
minih14048minih14048Neporažená armáda (1938) 
n
minih59807minih59807Crazy Heart (2009) 
Crazy Heart n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Polská krev [německá verze] (1934)

 Polská krev [německá verze] (1934)
Polská krev  [německá verze] n
Polenblut
Žánr: hudební / komedie
Země: Rakousko / Československo / Německo - předválečné
Režie: Karel Lamač

(alternativní jazyková verze)

Hodnocení filmu

55.5 %
6   - curil
5   - jarda53
6   - clara.bow
7   - Misantrop
6   - catamount
5   - Tonykla
5   - diamant
6   - rosta12
6   - Pauleto
3   - Angelo.Fer
6   - frankvojta

TV Program

ČT1 - Polopatě (2013) [TV cyklus]

16:35 - 17:30

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední lovci v Mongolsku

17:20 - 18:15

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

3 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Prima - A je to naše!

16:40 - 17:35

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144316
Osobností: 615091
Fotografií: 539202
Plakátů: 258033
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.539/0.502